Se incarca...

Tractoare de Vanzare Online

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
Tractor LS model U60 CAB, 57 CP, motor Mitsubishi

-3%

3 ani Garantie

vizualizare rapida
(1)

115.150,73 lei

118.441,46 lei (-3.290,73 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
Tractor LS model R60 ROPS, 57 CP

-1%

3 ani Garantie

vizualizare rapida
(1)

88.517,40 lei

89.360,60 lei (-843,20 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
Tractor LS model J27, 27 CP, motor Mitsubishi

-5%

3 ani Garantie

vizualizare rapida
(1)

54.795,81 lei

57.287,08 lei (-2.491,27 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

15.539,89 lei

16.659,56 lei (-1.119,67 lei)

Adauga in cos
Comanda externa
(4)

34.983,20 lei

35.609,80 lei (-626,60 lei)

Adauga in cos
Comanda externa
Tractor LS model XR50 CAB, 50 CP

3 ani Garantie

vizualizare rapida
(1)

107.962,47 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Tractor LS model XU6168 CAB, 68 CP

3 ani Garantie

vizualizare rapida
(1)

139.989,36 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Tractor LS model PLUS 100 CAB, 95 CP

3 ani Garantie

vizualizare rapida
(1)

174.351,99 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Tractor LS model R36i ROPS, 38.5 CP

3 ani Garantie

vizualizare rapida
(1)

73.800,51 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(4)

53.325,05 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

117.076,78 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

78.944,90 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(5)

16.541,56 lei

17.353,71 lei (-812,15 lei)

Adauga in cos
Comanda externa
(0)

31.000,13 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

30.794,50 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

37.949,99 lei

Adauga in cos
La comanda
(2)

14.750,00 lei

16.500,00 lei (-1.750 lei)

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(1)

14.805,36 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(6)

16.200,00 lei

18.700,00 lei (-2.500 lei)

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(1)

45.749,23 lei

46.608,37 lei (-859,14 lei)

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(1)

29.999,81 lei

30.622,92 lei (-623,11 lei)

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
Pagina 1 din 2

Tractoare de Vanzare Online

Sfaturi utile pentru a alege tractorul potrivit pentru ferma ta

tractor, tractor pomicolMunca in agricultura impune utilizarea unor echipamente si utilaje calitative, care ss lucreze substratul corect si sa contribuie la realizarea unor culturi cat mai calitative si cantitative. Un tractor reuseste sa automatizeze procesul de lucru, reducand efortul muncii manuale, care de regula este obositor si nu ofera rezultate la fel de satisfăcatoare. Aceste utilaje sunt realizate astfel incat sa faca fata unor conditii de munca dificile, cu durata lunga de viata.

Tractoarele sunt specifice agriculturii de tip hobby, semiprofesional si profesional.

In gama noastra de tractoare se gasesc atat tractoare mici cu putere inepand de la 10 CP cat si tractoare mari cu putere de peste 90 CP.

De asemenea, tractoarele sunt destinate atat suprafetelor mici cat si suprafetelor medii sau mari de teren astfel incat, sa se acopere toate activitatile agricole. Garantia tractoarelor este conforma cu legile in vigoare pe tot teritoriul Romaniei. Factorul principal de care trebuie sa tii cont cand alegi un tractor este diversitatea actiunilor pe care doresti sa le indeplineasca.

In plus trebuie sa tii cont de suprafata pe care doresti sa o lucrezi precum si de tipul culturilor pe care le ai pe aceasta suprafata.

Astfel, tractoarele de care ai nevoie sunt diferite daca dezvolti cultura mare (cereale) spre deosebire de cele necesare pentru dezvoltarea culturilor de pomi fructiferi, arbusti fructiferi sau legumicultura acoperita.

Una dintre cele mai mari preocupari pentru fermierii romani este procurarea  utilajelor agricole care sa-i ajute sa-si duca la bun sfarsit activitatile agricole. Tractorul este un vehicul folosit pentru tractarea remorcilor cu diferite obiecte care nu se pot transporta prin mijloace manuale. Initial cu motor cu aburi, ulterior cu motor Diesel tractorul a fost permanent modificat pentru a raspunde solicitarilor diverse.

Tractorul - date generale

Tractoarele sunt folosite pentru tractiune si actionare. Acestea reprezinta principala sursa de energie in agricultura. 

Clasificarea tractoarelor 

Tractoarele se clasifica in functie de urmatoarele criterii: destinatie, sistem de rulare, tipul motorului, puterea motorului etc.Dupa destinatie, tractoarele se clasifica in: tractoare agricole, industriales rutiere.

 1. Tractoarele agricole - la randul lor se clasifica in: tractoare agricole de uz general, tractoare agricole universale, tractoare agricole specializate.
 • De uz general au roti sau senile si se folosesc la executarea principalelor lucrari agricole (arat, grapat, semanat, recoltat etc.);
 • Universale sunt echipate cu roti si se folosesc atat pentru executarea lucrarilor de uz general, cat si la lucrari de intretinere a culturilor prasitoare si transporturi.
 • Specializate sunt echipate cu roti sau cu senile si se folosesc la executarea lucrarilor speciale la anumite culturi.

Dupa culturile la care se utilizeaza tractoarele se impart in: tractoare viticole, pomicole, legumicole. Tractoarele industriale pot fi: de uz general (pentru lucrari grele de terasamente, nivelare, defrisare etc.) si speciale (stivuit, incarcat etc.).

      2. Tractoarele rutiere asigura transportul produselor. Dupa tipul sistemului de rulare, tractoarele se clasifica in: tractoare pe roti, tractoare pe senile si tractoare cu semisenile.

Dupa puterea motorului, tractoarele se clasifica in: 


 • tractoare de foarte mica putere – 2,5 pana la 10 CP;
 • tractoare de mica putere – 10 pana la 30 CP;
 • tractoare de putere mijlocie – 30 pana la 60 CP;
 • tractoare de mare putere – 60 pana la 120 CP;
 • tractoare de foarte mare putere – peste 120 CP.
tractor

Partile componente ale tractorului

MOTORUL

Motorul asigura sursa de energie a tractorului. Acesta este de regula un motor termic ce transforma energia termica rezultata din arderea combustibilului in energie mecanica, necesara pentru deplasarea tractorului.

TRANSMISIA

Transmisia reprezinta totalitatea mecanismelor prin care se transmite miscare la organele de deplasare ale tractorului reprezentate prin roti sau senile. Transmisiile se clasifica dupa modul de transmitere a miscarii, dupa modul de variatie a vitezei si dupa sistemul de deplasare. 

Dupa modul de transmitere a miscarii de la motor la organele de deplasare ale tractorului transmisiile pot fi:

 • transmisii mecanice
 • transmisii hidraulice
 • transmisii electrice
 • transmisii combinate (care imbina elemente mecanice si elemente hidraulice).

Dupa modul de variatie a vitezei pot fi: transmisii in trepte si transmisii fara trepte.

Transmisii mecanice in trepte

Transmisiile mecanice in trepte sunt simple din punct de vedre constructive, sigure in functionare si cele mai raspandite. In functie de organele de deplasare ale tractorului, transmisiile mecanice difera intre ele din punct de vedere al partilor componente. O astfel de transmisie cuprinde urmatoarele parti componente: ambreiaj principal, reductor planetar, cutie de viteze, transmisia centrala, diferential, transmisii finale si roti motoare. 

Ambreiajul principal este un cuplaj de legatura intermitent, care asigura cuplarea progresiva a motorului termic la celelalte parti componente ale transmisiei si decuplarea motorului de la transmisie. 

Reductorul planetar realizeaza dublarea numarului de trepte de viteza si este specific tractoarelor agricole. 

Cutia de viteze are rolul de a realiza viteze diferite de deplasare a tractorului in functie de sarcina concreta, mersul tractorului inapoi si oprirea tractorului cu motorul in functiune.

Transmisii electrice

Tractoarele cu transmisie electrica sunt formate din urmatoarele parti componente: ambreiaj principal, generator electric, motoare electrice (doua sau patru in functie de numarul de punti motrice), transmisii finale si conductori electrici. 

Generatorul electric transforma energia mecanica in energie electrica disponibila pentru actionarea motoarelor electrice. Motorul electric are rolul de a transforma energia electrica. 

Ambreiajul principal

Ambreiajul principal este un cuplaj de legatura, care serveste la decuplarea temporara si la cuplarea progresiva (lina) a motorului cu transmisia. Cuplarea progresiva a motorului cu transmisia este necesara la pornirea de pe loc a tractorului, pentru invingerea inertiei, iar decuplarea se impune la oprirea tractorului si la schimbarea treptelor de viteza.

Cutia de viteze

Cutia de viteze asigura transmiterea miscarii spre organele de rulare in rapoarte de transmisie diferite, carora le corespund viteze de deplasare diferite, mersul inapoi al tractorului si oprirea tractorului o perioada mai mare de timp cu motorul in functiune. Schimbarea vitezelor de deplasare se impune pentru a permite tractorului sa dezvolte forte diferite de tractiune, in functie de forta de rezistenta la tractiune, opusa de masinile din agregat, avand in vedere relatia generala a puterii.

 Cutiile de viteze trebuie sa fie simple, sa realizeze un numar mare de rapoarte de transmisie, alese astfel incat, sa asigure functionarea economica a tractorului, sa fie silentioase.

Clasificarea cutiilor de viteze se face dupa mai multe criterii: Dupa modul de actionare: cutii de viteze manuale, cutii de viteze semiautomate si cutii de viteze automate;Dupa felul modificarii raportului de transmisie: cutii de viteze in trepte, cutii de viteze fara trepte si cutii de viteze mixte;

Dupa pozitia arborilor: cutii de viteze cu arbori longitudinali si cutii de viteze cu arbori transversali. Cutiile de viteze in trepte pot fi realizate: cu doi arbori, cu trei arbori, compuse, planetare, speciale.

PUNTEA DIN SPATE

Puntea din spate are rolul de a transmite miscarea de rotatie de la cutia de viteze (sau reductor planetar) la organele de rulare ale tractorului. Din punct de vedere constructiv, puntea din spate difera in functie de organele de deplasare ale tractoarelor.

tractor agricol

SISTEMUL DE RULARE

Sistemul de rulare are rolul de a sustine tractorul si de a asigura deplasarea lui. 

Tractoarele pot fi echipate cu: sistem de rulare pe roti; sistem de rulare pe senile; sistem de rulare cu semisenile.

 Sistemul de rulare la tractoarele pe rotiSistemul de rulare pe roti este cel mai utilizat sistem in constructia tractoarelor. Sunt realizate sisteme cu o punte motoare (cu doua roti motoare), cu doua punti motoare (cu patru roti motoare).

Principalele avantaje ale sistemului de rulare cu roti constau in: simplitatea constructiva a sistemului care implica pret de cost mai redus si intretinere mai usoara;  posibilitatea reglarii ecartamentului;  posibilitatea deplasarii cu viteze mari (40 km/ora);  deplasarea pe drumurile publice fara deteriorarea acestora. 

Prin comparare cu sistemul de rulare pe senile, sistemul de rulare pe roti prezinta urmatoarele dezavantaje: 

 • aderenta mai scazuta cu solul;
 • presiunea specifica pe sol mai mare, de unde si compactarea trenului mai mare;
 • in cazul deplasarii pe terenuri in panta stabilitatea este mai scazuta.

SISTEMUL DE FRANARE

Sistemul de franare are rolul de a reduce viteza de deplasare, de a opri si imobiliza tractorul pe durata stationarii si de a contribui la realizarea intoarcerilor cu raza mica de viraj, prin franarea independenta a unei roti sau senile. Sistemul de franare trebuie sa asigure franarea rapida, lina, fara socuri in momentul actionarii si sa excluda total aparitia fenomenului de autofranare.

Clasificarea sistemelor de franare se face dupa mai multe criterii, cele mai uzuale fiind: dupa modul de actionare si dupa tipul constructiv. 

Dupa modul de actionare ele se pot clasifica in:  sisteme de franare cu actionare mecanica;  sisteme de franare cu actionare hidraulica;  sisteme de franare cu actionare pneumatica.

Dupa tipul constructiv se pot clasifica in:  

 • sisteme de franare cu frane cu banda
 • sisteme de franare cu frane cu discuri
 • sisteme de franare cu frane cu saboti

Sistemele de franare cu actionare mecanica se utilizeaza la tractoarele cu viteza mica de deplasare (tractoare agricole, universale), caracterizandu-se prin fiabilitate ridicata.Sistemele de franare cu actionare hidraulica sau pneumatica se utilizeaza la tractoarele cu viteza sporita de deplasare.

La tractoare franele se amplaseaza pe arborii transmisiei (semiarborii planetari) si sunt independente, iar la remorci, la roti.

MECANISMUL DE DIRECTIE

Mecanismul de directie asigura dirijarea tractorului in directia necesara de mers, prin actionarea asupra sistemului de rulare. La tractoarele pe roti schimbarea directiei de mers se realizeaza prin modificarea unghiurilor rotilor directoare fata de axa de simetrie a tractorului.

Dupa modul de actionare a rotilor directoare, mecanismele de directie se clasifica in: 

1. mecanisme de directie cu actiune directa (de tip mecanic); 

2. mecanisme de directie cu servoactiune.

La tractoarele pe roti, in functie de destinatia tractorului si de modul de repartizare a sarcinii pe roti sunt patru modalitati de executare a virajului :  prin actionarea rotilor din fata;  prin actionarea rotilor din spate;  prin actionarea rotilor din fata si a rotilor din spate;

INSTALATIA ELECTRICA A TRACTORULUI

Instalatia electrica a tractorului are rolul de a produce si stoca energie electrica necesara pornirii motorului termic al tractorului si alimentarii consumatorilor de pe tractor.

Partile componente ale instalatiei electrice a tractorului sunt: echipamentul de producere, stocare si reglare a curentului electric; echipamentul de pornire a motorului termic; grupa consumatorilor aparate si dispozitive de comanda si protectie.

Bateria de acumulatoare electrice are rolul de a alimenta cu energie electrica consumatorii de pe tractor atunci csnd motorul termic este oprit.Electromotorul de pornire (demarorul) este un motor de curent continuu alimentat la tensiunea bateriei de acumulatoare. Are rolul de a realiza pornirea motorului termic.

Pentru toate tractoarele asiguram gama completa de accesorii si piese de schimb, pentru a putea face fata cerintelor si nevoilor tale in procesul de utilizare a acestora. Tractoarele se livreaza gratuit la tine acasa si beneficiezi tot gratuit de punere in functiune.

Abonaaza-te la newsletter-ul Pestre.ro si ai acces la cele mai bune preturi, oferte si promotii speciale si dedicate doar abonatilor, transport gratuit la produse si alte oferte speciale.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.