Se incarca...

Nu rata reducerile de pana la 30% la pomi, butasi, arbusti, bulbi si seminte. Pentru reduceri intra aici

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

477,26 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

527,80 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

728,23 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

556,23 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Pompe de transvazare

Transvazarea vinului este operatie obligatorie in procesul de preparare a acestuia, similara cu operatia numita popular pritocit.

Operatia istorica este acum mult mai usor de facut cu ajutorul unor echipamente numite pompe de transvazare sau in limbaj popular pompe vin..

Ce face o pompa de tranvazare?

Cu ajutorul acestor pompe de tras vin lichidul se transfera dintr-un recipient in altul pentru reactivarea fermentatiri in prezenta oxigenului si pentur a se elimina surplusul de dioxid de sulf. In plus prin procesul de tranvazare se elimina si eventualele mirosuri neplacute aparute in urma fermentatiei in butoi.

Astfel creste nivelul de oxigenare al vinului si sa imbunatatesc reactiile de oxidare.

In plus aceste pompe pentru vin pot fi folosite cu succes si la operatiunile de filtrarea  vinului, imbutelierea vinului si transportul vinului

Calitatea vinului este o stiinta cu etape ce trebuie respectate intocmai pentru ca orice eludare a unei etape a pritocitului sau transvazarii va scadea calitatea finala a vinului si astfel rezultatul muncii dupa un an de zile va fi mult redus.

Materialele de fabricatie din care se fac aceste pompe de tranvazare tin cont de faptul ca lichidul ce intra in contact cu ele este lichid alimentar asa ca ele sunt facute din bronz, inox alimentar pentru a nu coroda si altera produsul finit.

Pentru cele mai bune preturi, reduceri, promotii si oferte va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online,

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.