Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(1)

367,90 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

499,79 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

527,55 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

548,38 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

731,11 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

540,47 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Pompe de transvazare

Transvazarea vinului este operatie obligatorie in procesul de preparare, similara cu operatia numita popular pritocit. Actiunea de transvazare este acum mult mai usor de facut cu ajutorul unor echipamente numite pompa de transvazare vin sau in limbaj popular pompa de tras vin.

Ce face o pompa de transvazare?

Mustul are nevoie de doua-trei saptamani pentru a fermenta si a se transforma in vin. Dupa aceasta perioada, la finalizarea procesului de fermentatie, se recomanda ca vinul sa fie tras imediat de pe drojdie, adica sa fie pritocit.

Cu ajutorul unei pompe de transfer vin, lichidul se transfera dintr-un recipient in altul pentru reactivarea fermentatiri in prezenta oxigenului si pentru a se elimina surplusul de dioxid de sulf. In plus, prin procesul de transvazare se elimina si eventualele mirosuri neplacute aparute in urma fermentatiei in butoi.

Astfel creste nivelul de oxigenare al vinului si se imbunatatesc reactiile de oxidare. In plus, aceste pompe pentru vin pot fi folosite cu succes si la operatiunile de filtrare a  vinului, imbutelierea vinului si transportul vinului.
Materialele de fabricatie din care sunt realizate pompele de transvazare sunt bronz, inox alimentar pentru a nu coroda si altera produsul finit.

O pompa pentru transfer de lichide alimentare este esentiala in orice gospodarie, fiind utilizata la majoritatea activitatilor de vinificatie si procesare fructe si legume.

Pentru cele mai bune preturi, reduceri, promotii si oferte iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.