Se incarca...

Motocositoare (cu lama) cu masa de cosit

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(2)

2.275,17 lei

2.472,17 lei (-197 lei)

Adauga in cos
Stoc magazin
(0)

31.863,83 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

9.225,63 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

31.863,83 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

5.668,93 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 3

Motocositoare (cu lama) cu masa de cosit

Motocoasa cu lama sau motocositoare cu lama sunt denumiri ce descriu un echipament necesar in orice gospodarie. Cel mai indicat utilaj pentru a cosi este o motocositoare cu lama sau, cum se mai numesc aceste dispozitive generic, motocositoarea cu masa de cosit. Acestea pot fi profesionale sau semi-profesionale.

Raportul de productivitate/consum/suprafata pentru o Motocositoare (cu lama) cu masa de cosit dicteaza pretul utilajului care este mai ridicat decat in cazul unor motocoase simple. 

Procesul de alegere a unei motocositoare cu lama de cosit poate fi simplu si gresit daca te raportezi doar la cautari de genul motocositoare cu lama ieftina sau cea mai ieftina motocositoare cu lama de cosit si poate fi simplu si corect daca tii cont de cateva aspecte importante ce te vor ajuta sa alegi motocositoarea cu lama de cosit potrivita.

Caracteristici obligatorii pentru o Motocositoare (cu lama) cu masa de cosit de calitate.

Motorul motocoasei

Pentru un regim de functionare mai silentios si un nivel de noxe redus va recomandam un motor pe benzina de cel putin 3 CP. Cu cat motorul este mai puternic cu atat echipamentul functioneaza mai usor, volumul de iarba taiat la o trecere este mai mare, lama de taiere poate fi mai lata si astfel eficienta e mai buna.

Motoul pe benzina porneste usor fara sa fie pretentios si are emisii de noxe scazute.

Puterea motorului

Pentru un teren de pana in 5000 de metri patrati, cel mai economic si potrivit este un dispozitiv care ofera in jur de 5 cai putere (CP). Aceste valori asigura un proces de munca productiv, in curatarea ierbii si in ingrijirea spatiilor verzi.

Combustibilul folosit

Motocositoarele cu lama de cosit folosesc combustibil benzina sau motorina. Va recomandam sa folositi un motor cu combustibil benzina.

Lama motocositoarei

Pe piata exista motocositoare echipate cu lama numai pentru sectionarea plantelor sau si dispozitive care vin echipate cu lama pentru zapada, recomandat este sa le alegi pe acestea din urma in cazul in care stii ca iernile sunt mai dificile in zona ta. 

Pentru lama este sugerat sa iei in considerare latimea maxima de taiere, iar mai apoi posibilitatile de reglaj si materialul din care este facuta. 

Motocositoarea poate avea diverse dimensiuni de taiere cuprinse intre 80 si 150 cm. Intr-o curte sau o gradina in care mai ai si pomi plantati, foloseste o lama cu o lungime de 80 – 100 cm. In cazul suprafetelor mari lipsite de denivelari, alege utilaje cu 130 – 140 cm latime de taiere. 

Pentru a obtine cele mai bune preturi si oferte la Motocositoare (cu lama) cu masa de cosit din magazinul online Pestre.ro iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletter.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.