Se incarca...

Moara cu Ciocanele pentru Uruiala

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Moara cu Ciocanele pentru Uruiala

Hrana pasarilor si animalelor trebuie sa fie bine maruntita, pentru absorbtia completa si corecta a nutrientilor din furaje. Utilajul perfect pentru aceasta activitate este moara cu ciocanele. Aceasta toaca boabe de porumb, orz, secara, ovaz si chiar lucerna, paie, mazare sau fasole. 

Moara pentru uruiala este la fel de necesara intr-o gospodarie individuala, cat si intr-o ferma crescatoare de vite, capre, oi, porci, cai si alte animale domestice.

Procesul de alegere a unei mori cu ciocanele poate fi simplu si gresit daca ne raportam doar la cautari de genul moara cu ciocanele ieftina sau cea mai ieftina moara de facut uruiala si poate fi simplu si corect daca tinem cont de cateva aspecte importante ce te vor ajuta sa alegi moara cu ciocanele potrivita.

Astfel atunci cand dorim sa achiztionam o moara cu ciocanele este indicat sa tinem cont de cateva aspecte demne de luat in considerare.

Tipuri de mori cu ciocanele

In prezent, pe piata exista mori cu ciocanele de diverse dimensiuni si tipuri, cele mai populare fiind cele pentru persoanele care au un numar relativ mic de animale in gospodarie. Acestea au in jur de 20 de ciocanele si se alimenteaza la o priza obisnuita de 220 V.

Principalele aspecte de care trebuie sa tineti cont in procesul de alegere a unei mori cu ciocanele il reprezinta puterea motorului morii, volumul ce poate fi procesat intr-o ora precum si tipurile de furaje ce se pot procesa cu ajutorul tipului de moara ales.

Pentru performante crescute exista morile cu ciocanele pentru uz profesional/industrial. Acestea au de obicei o putere de peste 3 KW, insa pot macina intre 500 si 2000 de kg de boabe intr-o singura ora.

Morile cu ciocanele de dimensiuni si volum ridicat exista cu alimentare atata la priza obisnuita de 220V dar cele mai puternice au nevoie de alimentare la price de putere mare 380 V.

Pentru a obtine cele mai bune preturi si oferte la moara cu ciocanele din magazinul online Pestre.ro iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletter.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.