Se incarca...

Granulator Furaje

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

2.282,09 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

4.963,39 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

3.817,99 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

14.575,21 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

4.226,61 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

3.346,49 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

11.556,09 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

4.325,08 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

3.780,00 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

2.912,33 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

4.860,49 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 2

Granulator Furaje

Fanul reprezinta un nutret de baza pentru animalele de ferma atat in sezonul de iarna cat si de vara. Acesta constituie o sursa de vitamine si substante minerale mai ales pentru tineretul de reproductie, femele gestante si reproducatorii masculi. Valoarea nutritiva a fanului depinde de compozitia floristica, de varsta plantelor la recoltare, de sistemul si de durata lor de uscare si pastrare. 

Prin granulatie, animalele asimileaza mai bine hrana care are un gust mai bun si o digestibilitate mai mare a substantelor nutritive. 

Reduce efectele adverse asupra digestiei si numarul de boli digestive, deoarece prin granulare se pot elimina o varietate de oua, paraziti si alti agenti patogeni.

Pentru procesarea corecta a materiei prime este necesar un granulator de furaje sau masina de tocat furaje care sa marunteasca si sa formeze hrana perfecta pentru animale.

Granulatorul este potrivit gospodariilor taranesti si fermierilor. Un tocator furaje, proceseaza cereale, porumb, faina de soia, paie, iarba, lucerna, etc. Acest granulator furaje este utilizat cu succes pe scara larga in acvacultura, in instalatiile de prelucrare a furajelor, in ferme zootehnice, ferme de pasari, gospodarii individuale, ferme mici, etc. 

Granulatoarele de furaje au o structura simpla sunt fiabile, au diverse dimensiuni si un nivel de zgomot redus. Astfel, se pot obtine granule de nutret mai durabile, cu un continut foarte scazut de umiditate. 

Procesul de alegere a unui granulator furaje poate fi simplu si gresit daca te raportezi doar la cautari de genul granulator furaje ieftin sau cea mai ieftina masina de tocat furaje si poate fi simplu si corect daca tii cont de cateva aspecte importante ce te vor ajuta sa alegi granulatorul de furaje potrivit.

Alegand granulatorul doar functie de pret de fapt uitam cel mai important aspect de la care am plecat in procesul de alegere si anume nevoile noastre pe care granulatorul trebuie sa le satisfaca.

Nevoi ce tin de puterea motorului granulatorului, de tipul de nutret pe care dorim sa il granulam, de volumul pe care il dorim sa il prelucram pe ora si de viteza de prelucrare a acestuia.

Acestea sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare in procesul de alegere a unui granulator de furaje.

Pentru a obtine cele mai bune preturi si oferte la granulatoare furaje din magazinul online Pestre.ro iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletter.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.