Se incarca...

Bocanci de Protectie pentru lucru

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Bocanci de Protectie pentru lucru

Pentru persoanele care activeaza in domeniul agricol, industrial sau cel al constructiilor protectia muncii trebuie asigurata prin folosirea echipamentelor de protectie potrivite.

Din cadrul echipamentelor de protectie, cei mai importanti sunt  bocancii. Astfel, este important sa cunosti criteriile care stau la baza alegerii celor mai buni bocanci de lucru pentru echipamentul de protectie, in functie de profilul activitatii si a mediului in care se desfasoara aceasta. 

Cum aleg bocancii potriviti?

Procesul de alegere a unor bocanci de protectie poate fi simplu si gresit daca ne raportam doar la cautari de genul bocanci de lucru ieftini sau cei mai ieftini bocanci cu bombeu metalic si poate fi simplu si corect daca tinem cont de cateva aspecte importante ce te vor ajuta sa alegi bocanci de protectie potriviti.

Alegerea bocancilor de protectie in functie de material 

Un criteriu important care sta la baza alegerii unei perechi de bocanci de protectie este materialul din care acestia sunt confectionati. 

  • Bocanci de protectie din piele naturala – Acestia au rezistenta sporita la impact, rezistenta la apa sau socuri, sistem antiderapant si antialunecare.     
  • Incaltaminte de lucru din piele ecologica – Acestia au rezistenta mecanica sporita, efecte antistatice si antialunecare. 
  • Incaltaminte de protectie din piele nabuc – Bocancii de protectie au rezistenta crescuta la umezeala, sunt durabili si asigura confortul necesar in medii speciale de lucru.     
  • Bocanci de protectie din poliuretan – Acestia au rezistenta crescuta la socuri talpa antistatica, cu efecte antialunecare.
In cazul bocancilor de protectie, bombeul reprezinta un element important de structura si protectie a degetelor de la picioare. Acesta poate fi: bombeu intarit, bombeu compozit sau metalic.  Acest element ofera stabilitate si confort persoanelor care poarta incaltaminte protectie in mod frecvent. Bocancii cu bombeu metalic sunt cei care ofera cea mai mare protectie la riscul de zdrobire a falangelor piciorului.

Bombeul este de regula protejat la varf de cauciuc, sporind gradul de siguranta oferit. Bombeu metalic – Acest element asigura o rezistenta mecanica crescuta, fiind completat de o talpa antiderapanta. 

Bocancii de protectie de obicei sunt din piele sau materiale dure ce trebuie sa ofere protectie piciorului la lovire la frig sau la intrarea in contact cu substante periculoase.

Pentru a obtine cele mai bune preturi si oferte la bocanci protectie din magazinul online Pestre.ro iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletter.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.