Se incarca...

Freze si Manicoti Online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

8,47 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

14,88 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

17,85 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

21,54 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

21,54 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

90,26 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

97,48 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

154,34 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

196,08 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

636,65 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

784,36 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 3

Freze si Manicoti Online

Printre cele mai necesare accesorii ale motocultorului, regasim frezele si manicotii.Pregatirea solului pentru lucrarile agricole, fiind indispensabila fara ele.

Manicotul

Manicotul este piesa care face legatura intre roata si axul motocultorului.

Acesta se poate atasa atat la rotile metalice, cat si la rotile de cauciuc.Manicotul, este fabricat doar din metal.Acestia sunt de 2 feluri:


  • Hexagonal 
  • Rotund

Manicotul ritund, este mai dificil de gasit, deoarece in ultimii ani, motocultoarele folosesc manicot hexagonal.Deci in cazul in care aveti o motosapa noua, cu siguranta veti avea nevoie de un manicot hexagonal.In cazul in care aveti o motosapa achizitionata, in urma cu cativa ani, veti avea nevoie de un manicot cu profil rotund.

Diametrul interior al manicotului poate fi de 22 mm sau de 32 de mm, iar lungimea lor, poate fi variabila.

Frezele

Frezele sunt unele din cele mai importante accesorii pentru un motocultor.Marea majoritate a producatorilor, vand motocultoarele sau motosapele, cu frezele incluse, tocmai datorita importantei acecstor in lucrarile agricole.

Frezele sunt acel accesoriu metalic, fara de care maruntirea pamantului este aproape imposibila.Acestea pregatesc practic terenul, pentru diferitele munci agricole.

Frezele sunt de obicei reglabile in latime.Latimea lor, crescand, in functie de motocultor.Cu cat motocultorul este mai profesional, cu atat frezele vor avea latimi mai mari.

In functie de nevoile tale, si de marimea terenului pe care il detii, operatorii Pestre.ro, te pot sfatui, ce tip de motocultor, si ce tip de freze ai nevoie.

Livrarea frezelor si manicotilor online, se face in 48-72 de ore de la confirmarea comenzii de catre operatorul Pestre.ro.

Daca insa sunt informatii suplimentare de care aveti nevoie puteti scrie la contact@pestre.ro sau la telefon 0374 464 464, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre produse, promotii si reduceri aboneaza-te la  newsletter-ul Pestre.ro   

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.