Se incarca...

Campania de primavara a inceput cu reduceri de pana la 50% la peste 5000 de produse. Intra si alege-ti produsul pentru casa si gradina ta. Gasesti reducerile aici

Freze si Manicoti Online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

8,47 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

14,88 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

17,85 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

21,72 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

21,72 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

90,26 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

97,48 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

154,34 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

196,08 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

636,65 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

793,47 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 3

Freze si Manicoti Online

freze si manicotiPrintre cele mai necesare accesorii ale motocultorului, regasim frezele si manicotii. Pregatirea solului pentru lucrarile agricole, fiind indispensabila fara acestea.
Manicotul Manicotul este piesa care face legatura intre roata si axul motocultorului. Acesta se poate atasa atat la rotile metalice, cat si la rotile de cauciuc. Manicotul este fabricat doar din metal. Acesta este de 2 feluri:

  • Hexagonal 
  • Rotund
Manicotul rotund este mai dificil de gasit, deoarece in ultimii ani, motocultoarele folosesc manicoti hexagonal. Deci in cazul in care ai o motosapa noua, cu siguranta vei avea nevoie de un manicot hexagonal. In cazul in care ai o motosapa achizitionata, in urma cu cativa ani, vei avea nevoie de un manicot cu profil rotund. Diametrul interior al manicotului poate fi de 22 mm sau de 32 de mm, iar lungimea lor, poate fi variabila.

Frezele

Frezele sunt unele din cele mai importante accesorii pentru un motocultor. Marea majoritate a producatorilor, vand motocultoarele sau motosapele, cu frezele incluse, tocmai datorita importantei acecstora in lucrarile agricole.

Frezele sunt acele accesorii metalice, fara de care maruntirea pamantului este aproape imposibila. Acestea pregatesc practic terenul, pentru diferitele munci agricole.
Frezele sunt de obicei reglabile in latime. Latimea lor, crescand, in functie de motocultor. Cu cat motocultorul este mai profesional, cu atat frezele vor avea latimi mai In functie de nevoile tale si de marimea terenului pe care il detii, operatorii Pestre.ro, te pot sfatui, ce tip de motocultor si ce tip de freza ai nevoie.

Pentru a avea acces la cele mai bune preturi si oferte precum si la cele mai noi produse iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletterul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.