Se incarca...

Aparate de dopuit, Aparate de scurgere si umplere sticle

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Aparate de dopuit, Aparate de scurgere si umplere sticle


Dispozitivele de dopuit, Dispozitivele de scurgere si dispozitivele de umplere sticle sunt aparate ce imbunatatesc si cresc eficienta in procesul de productie, transport si comercializare a vinului sa a altor bauturi alcoolice.

Ele pot fi impartite functie de gradul de automatizare in doua categorii mari:

Aparate de dopuit manuale si aparate de dopuit automate. 

Aparatele de dopuit manuale sunt aparate de introduc doupul prin presarea unei parghii de catre operatorul uman, pe cand aparatele de dopuit automate sunt adevarate statii de dopuit care controleaza automat presiunea si viteza de dopuire , factorul uman avand de obicei rol de supraveghere.

Aparate de scurgere a sticlelor manuale si Aparate de scurgere a sticlelor automate.

Aceste dispozitive de scurgere sticle sunt dispozitive ce functioneaza pe fluxul de umplere in zona de spalare si prespalare a sticlelor inainte de a fi umplute cu lichid.

Cele manuale presupun punerea sticlelor manual de catre un operator uman pe aparatul de scurgere , pe cand dipozitivele de scurgere automate presupun un flux automat de rotire a sticlei fara interventia factorului uman care are rol doar de supraveghere a sistemului.

Aparat de umplere sticle manual si aparat de umplere sticle automat

Un dispozitiv de umplere sticle manual prespune introducerea sticlei sau a sticlelor, functie de numarul fluxurilor de umplere cu care este dotat aparatul, de catre operatorul uman si urmarirea gradului de umplere a sticlelor si oprirea procesului pentru a le putea ridica.

In cazul dispozitivului de umplere sticle automat tot acest proces nu trebuie facut de operator, aparatul de umplere avand senzori ce pornesc si opresc umplerea functie de nivelul la care ajunge lichidul in sticla.

Aceste sisteme automate compun de obicei statii de umplere cu eficienta si viteza foarte mare de lucru.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, reduceri, promotii si oferte la Aparate de dopuit, Dispozitive de scurgere si Aparat de umplere sticle va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.