Se incarca...

Atomizoare si Pompe de Stropit Online

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(2)

487,27 lei

553,72 lei (-66,45 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(5)

526,53 lei

616,53 lei (-90 lei)

Adauga in cos
Stoc magazin
(0)

155,00 lei

175,00 lei (-20 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
Atomizor Pro Series 3Wfb-30E - Promo, 5.6 Cp, 14 L, 5580-02345

-11%

Produs cadou

vizualizare rapida
(0)

834,63 lei

934,63 lei (-100 lei)

Adauga in cos
Stoc magazin
(3)

61,39 lei

91,39 lei (-30 lei)

Adauga in cos
Stoc magazin
(1)

31,74 lei

38,63 lei (-6,89 lei)

Adauga in cos
Stoc magazin

Atomizoare si Pompe de Stropit Online

MotostropitoareIn cadrula cestei categorii la Pestre.ro magazin online veti gasi informatii despre atomizoare, motostropitoare, pompe de stropit, vermorele.

Motostropitorul este aparatul pentru pulverizarea lichidelor sau a solutiilor in agricultura in cadrul tratamentului cu produse de uz fitosanitar pentru cultrui pe suprafete mari - peste 1 hectar - campuri de flori. Este confortabil si cu o raza mare de actiune. Extrem de usor de utilizat, simplu si rapid de pornit.

Rezervorul de substante de pulverizare este de mari dimensiuni - peste 30 Litri.

Motostropitorul poate fi folosit pentru pulverizarea solutiilor destinate combaterii insectelor si altor daunatori in gradinile de legume si livezile de pomi fructiferi dar si la operatiuni de deratizare in spatii publice,precum si pentru dezinsectie si deratizare.

Motostropitorul este de obicei tractat de echipamente agricole cum ar fi tractorul, sau in unele cazuri beneficiaza de autopropulsie si motorizare proprie pentru deplasare.

Atomizor hechtAtomizorul este un aparat pentru pulverizarea lichidelor folosit in agricultura pentru pulverizarea fina in cadrul tratamentelor cu produse de uz fitosanitar a unui lichid, in scop de dezinfectare, stropit, pentru gradinarit, gradina, sere si solarii, pomi fructiferi, arbusti, trandafiri, flori, legumicutura etc.

Atomizorul are o raza mare de stropire max 12 m. Atomizorul este recomandat pentru dezinfectarea si tratarea unor suprafete mici si medii de recolta.

Utilizand atomizatorul veti putea realiza lucrarea intr-un timp mult mai scurt, datorita razei mare de stropire.

Atomizoarele se pot clasifica functie de motor:

- Atomizoare cu motor in 2 timpi

- Atomizoare cu motor in 4 timpi.

La Pestre.ro magazin online incercam sa va oferim cele mai bune preturi, cele mai ieftine oferte pentru atomizoare, pompe de stropit, vermorele existente in piata.

In procesul de alegere a unui atomizor informatia este decisiva pentru a achizitiona produsul potrivit. Pentru mai multe informatii si detalii va recomandam articolul Cum folosesti corect si ingrijesti un atomizor

Dintre principalii producatori va recomandam STIHL, SOLO, HECHT, RURIS

Pentru a avea acces la cele mai bune preturi si oferte precum si la cele mai noi produse iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletterul Pestre.ro.


Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.