Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse

Atomizoare si Pompe de Stropit Online

In cadrula cestei categorii la Pestre.ro magazin online veti gasi informatii despre atomizoare, motostropitoare, pompe de stropit, vermorele.Motostropitorul est... mai mult

Ai o intrebare ?

Intreaba-l pe Pestre
Vermorel 5l lance metal TG

40,90 lei

Stoc magazin

Adauga in cos

In aceasta categorie sunt 197 produse. Listati urmatoarele produse

Atomizoare si Pompe de Stropit Online

MotostropitoareIn cadrula cestei categorii la Pestre.ro magazin online veti gasi informatii despre atomizoare, motostropitoare, pompe de stropit, vermorele.

Motostropitorul este aparatul pentru pulverizarea lichidelor sau a solutiilor in agricultura in cadrul tratamentului cu produse de uz fitosanitar pentru cultrui pe suprafete mari - peste 1 hectar - campuri de flori. Este confortabil si cu o raza mare de actiune. Extrem de usor de utilizat, simplu si rapid de pornit.

Rezervorul de substante de pulverizare este de mari dimensiuni - peste 30 Litri.

Motostropitorul poate fi folosit pentru pulverizarea solutiilor destinate combaterii insectelor si altor daunatori in gradinile de legume si livezile de pomi fructiferi dar si la operatiuni de deratizare in spatii publice,precum si pentru dezinsectie si deratizare.

Motostropitorul este de obicei tractat de echipamente agricole cum ar fi tractorul, sau in unele cazuri beneficiaza de autopropulsie si motorizare proprie pentru deplasare.

Atomizor hechtAtomizorul este un aparat pentru pulverizarea lichidelor folosit in agricultura pentru pulverizarea fina in cadrul tratamentelor cu produse de uz fitosanitar a unui lichid, in scop de dezinfectare, stropit, pentru gradinarit, gradina, sere si solarii, pomi fructiferi, arbusti, trandafiri, flori, legumicutura etc.

Atomizorul are o raza mare de stropire max 12 m. Atomizorul este recomandat pentru dezinfectarea si tratarea unor suprafete mici si medii de recolta.

Utilizand atomizatorul veti putea realiza lucrarea intr-un timp mult mai scurt, datorita razei mare de stropire.

Atomizoarele se pot clasifica functie de motor:

- Atomizoare cu motor in 2 timpi

- Atomizoare cu motor in 4 timpi.

La Pestre.ro magazin online incercam sa va oferim cele mai bune preturi, cele mai ieftine oferte pentru atomizoare, pompe de stropit, vermorele existente in piata.

Dintre principalii producatori va recomandam STIHL, SOLO, HECHT, RURIS

Daca insa sunt informatii suplimentare de care aveti nevoie puteti scrie la contact@pestre.ro sau la telefon 0374 464 464 , iar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre produse, promotii si reduceri abonati-va la newsletter-ul Pestre.ro