Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse

Aparate de Sudura, Invertoare si Redresoare auto online

Aparatele de sudura cele mai utilizate in Romania sunt aparatele de sudura cu electrod.Aparatele de sudura pot fi profesionale sau pentru uz domestic asta finan... mai mult

Ai o intrebare ?

Intreaba-l pe Pestre

In aceasta categorie sunt 491 produse. Listati urmatoarele produse

Aparate de Sudura, Invertoare si Redresoare auto online

Aparatele de sudura cele mai utilizate in Romania sunt aparatele de sudura cu electrod.
Aparatele de sudura pot fi profesionale sau pentru uz domestic asta finand de aspect tehnice cum ar fi intensitatea curentului electric , dimensiunile electrozilor, tipul electrozilor.
Pentru rezolvarea nevoilor ce pot apare in zona hobby la casa si gradina cele mai utilziare aparate de sudura sunt cele mici cu electrozi standard.
Procesul de sudare in current continuu este o sudare prin procedeul MMA si foloseste electrozi fuzibili cu invelis rutilic, bazici, inox, fonta
Aparatele de sudura pe care le gasiti pe site-ul Pestre.ro sunt aparate certificate din punct de vedere al normelor UE produse de producatori verificati si certificati cu experienta de peste 10 ani in producerea acestora.
In cadrul acestei categorii regasim aparate de sudura de mai multe tipuri si rbanduri.
Dintre producatori aparat sudura amintim PROWELD si TELWIN.
Principalele tehnologii pentru aparat de sudura sunt:
- sudura TIG
-sudura MIG
-sudura MMA
- sudura MAG
- sudura argon sau sudura cu gaz inert
- sudura CUT (taiere cu plasma )
Aparatele de sudura de la Pestre.ro magazin online acopera toate tehnologiile existente inclusiv sudura argon, sudura aluminiu, sugura inox, sudura aliaje.
Va oferim invertoare de calitate foarte buna la preturi competitive cu livrare rapida oriunde in Romania.
Orice invertor din gama noastra a fost testat pe caracteristicile tehnice pe care la are pentru a evita situatiile in care invertorul nu furnizeaza parametrii tehnici mentionati de producator.
Redresorul auto este un echipament compact pentru incarcare rapida a bateriilor si acumulatorilor auto pe care ar trebui sa il ai in casa mai ales in diminetile geroase de iarna cand sunt sanse ca o baterie mai veche sa it iidea de furca atunci cand vrei sa pleci repede dintre troiene.
La Pestre.ro magazin online gasesti o mare diversitate de aparate de sudura, invertoare, redresoare si roboti de pornire, ieftine si de calitate cu oferte atractiv saptamanal