Se incarca...

Aparate de filtrat vinul

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Aparate de filtrat vinul

Operatia de filtrare a vinului este obligatorie in procesul de productie a vinului pentru a avea o calitate si o culoare cat mai buna.

Eficienta unui dispozitiv de filtrare vin consta in volum de lichid pe care acesta il poate filtra intr-o unitate de timp precum si densitatea si numarul placilor filtrante cu care acesta opereaza.

Cu cat numarul de placi filtrante sau cartoane filtrante este mai mare cu atat filtrarea este mai buna.Dimensiunile placilor filtrante de asemenea contribuie la un volum mai mare de filtrare in unitatea de timp.

Aparatele de filtrat sunt faricate din materiale ce nu corodeaza si nu folosesc decat motoare electrice, deoarece in cazul folosirii unor motoare termice noxele emise ar putea contamina lichidul si astfel calitatea acestuia ar scadea.

Filtrele sunt folosite pentru utilizare intensiva, si nu necesita un efort foarte mare din partea utilizatorului.
Aparatele profesionale de filtrare vin dotate cu roti, tocmai pentru a face transportarea si utilizarea lor mai comoda.

Majoritatea filtrelor, au intre 5 si 50 de placi pentru filtrare.Placile de filtrare se impart in 3 categorii:
  • Pentru filtrare mare
  • Pentru filtrare medie
  • Pentru filtrare fina
Cele pentru filtrate mare vor retine substantele mari, vizibile, in timp ce placile pentru filtrare fina, vor elimina si cele mai mici sedimente.

Livrarea aparatelor de filtrat vinul se face in 48-72 de ore de la confirmarea comenzii de catre operatorul Pestre.ro.

Daca insa sunt informatii suplimentare de care aveti nevoie puteti scrie la contact@pestre.ro sau la telefon 0374 464 464, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre produse, promotii si reduceri aboneaza-te la  newsletter-ul Pestre.ro   

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.