Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(1)

73,30 lei

85,52 lei (-12,22 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

285,60 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(2)

337,49 lei

362,49 lei (-25 lei)

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

202,50 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(2)

49,24 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Arzatoare pentru Cazane Tuica

Sursa de incalzire a cazanelor de tuica reprezinta un parametru de selectie important. Focul pentru un cazan de tuica se poate face fie cu lemne, fie cu arzator pe gaz. Daca iti doresti o reglare mai fina a flacarii, opteaza pentru un arzator pe gaz.

Insa, daca vrei sa pastrezi gustul autentic al produsului alege ca sursa de incalzire lemne, avand in vedere ca ruperile de ritm ale focului permit momente de respiro cazanului. Astfel, lichidul ajunge sa-si dozeze taria mult mai bine chiar daca nu beneficiaza de o scurgere constanta. Atentie nu folosi deseuri la ardere, acestea influenteaza si altereaza gustul lichidului final.

Temperatura nu trebuie sa depaseasca 80 – 85°C cu cazanul etanseizat cu ajutorul capacului, altfel exista riscul ca lichidul sa ajunga pe conducte sau sa curga prea repede, fapt care afecteaza atat calitatea, cat si randamentul produselor finale.

Arzatoare pe gaz

Avantaje – Curate si usor de intretinut, economice, mai simplu de aprins ai de utilizat. Gazul se aprinde instant si arde la capacitatea optima, nu necesita preancalzire sau alte pregatiri premergatoare. Valoarea calorica este relativ constanta pana la epuizarea gazului, flacara se regleaza simplu si intuitiv.

Dezavantaje – puterea calorica si flacara scade odata cu scaderea temperaturii sau cresterea altitudinii. 
Performantele arzatoarelor depind in mare masura de marimea si forma capului de ardere. In cazul celor pe gaz, acestea sunt de foarte multe feluri si forme. 

Pentru a obtine cele mai bune preturi, reduceri si oferte la iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletterul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.