Se incarca...
Lac cu Balsam pentru copaci, altoire si cicatrizare, Compo 150 g Lac cu Balsam pentru copaci, altoire si cicatrizare, Compo 150 g

34,76 lei

Adauga in cos
Lac cu Balsam pentru copaci, altoire si cicatrizare, Compo 150 g

Lac cu Balsam pentru copaci, altoire si cicatrizare, Compo 150 g

  • Pretul include TVA19.00%
  • Cod produs 13921
  • Producator Compo
  • 0 review-uri

34,76 lei

Cantitate

Adauga in cos
Calculeaza costul de livrare
  • Info stoc: Stoc depozit
  • Greutate 0,15 Kg
  • Produs livrabil in 3 zile lucratoare
  • Adauga in wishlist
  • Anunta-ma cand scade pretul

Comanda telefonica: 0374 464 464 sau la contact@pestre.ro

Transport gratuit

Comanda peste 299 lei lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Descriere produs

Lac cu Balsam pentru copaci, altoire si cicatrizare, Compo 150 g este un produs pentru inchiderea leziunilor, zonelor proaspat taiate din tulpinile lemnoase cu aplicare pentru arbustii ornamentali si pomi fructiferi.

Mod de utilizare Lac cu Balsam pentru copaci, altoire si cicatrizare, Compo 150 g:

Lac cu Balsam pentru copaci, altoire si cicatrizare, Compo 150 gse utilizeaza pentru inchiderea leziunilor, zonelor proaspat taiate din tulpinile lemnoase cu aplicare pentru arbustii ornamentali si pomi fructiferi.

Lac Balsam se aplica cu pensula (inclusa) imediat dupa taiere sau dupa aparitia unei leziuni, pe rana, respectiv suprafata de taiere dupa sectionarea fara reziduri. În acest sens, suprafaţa rănii, leziunii va fi acoperită cu 2 cm peste margine. Verificaţi suprafaţa rănii,leziunii la interval de 2-3 ani şi aplicaţi eventual un strat proaspăt după curăţare.

Lac Balsam poate fi utilizat în orice moment din an. Nu se recomandă aplicarea în condiţii de ploaie sau perioade cu ger . Între momentul aplicării şi aparitia ploii  trebuie să treacă 24 de ore. Cantitatea aplicată este determinată de suprafaţa rănii, respectiv a secţiunii de tăiere care urmează a fi tratată. După utilizare este necesară închiderea corespunzătoare a ambalajului şi curăţarea pensulei cu apă.

Cantitatea aplicată este determinată de suprafaţa rănii, respectiv a secţiunii de tăiere care urmează a fi tratată. Produsul nu este conceput pentru aplicarea în asociere cu alte substanţe.

Informaţii pentru protecţia utilizatorului şi a mediului:

Pentru evitarea riscurilor pentru oameni şi mediu este necesară respectarea instrucţiunilor de utilizare. Se va evita orice contact inutil cu substanţa. Utilizarea abuzivă poate fi nocivă pentru sănătate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este permisă deversarea produsului, precum şi a ambalajelor goale în ape. În cazul utilizării corespunzătoare a produsului este exclusă orice contaminare a mediului ca urmare a consistenţei substanţei.

Depozitare: A se păstra în loc ferit de îngheţ şi de razele solare directe. A se pastra separat de alimente, băuturi şi hrana pentru animale.

Prim ajutor: În cazul contactului cu pielea este necesară spălarea zonelor afectate cu apă şi săpun. În cazul contactului cu ochii se va clăti cu apă din abundenţă şi se va consulta medicul.

Îndepărtarea reziduurilor/eliminare: Resturile de substanţă şi ambalajele cu resturi persistente vor fi predate la centrul competent de colectare a deşeurilor. Ambalajele complet golite pot fi predate la centrul de colectare a materialelor reciclabile.

La Pestre ai Lac cu Balsam Compo online la un pret foarte avantajos si transport garantat oriunde in Romania. Prin achizitionarea acestui produs online, nu mai trebuie sa te deplasezi pana la ele, vin ele la tine acasa si le poti gasi chiar in diferite oferte si promotii. Astfel ai doua mari avantaje: Lac cu Balsam Compo 150 g la un pret special si transport garantat pana la tine acasa.

Beneficii client:

-produsul protejeaza sectiunile de planta tratate impotriva uscarii, a consecintelor deterioriilor mecanice si a infiltrarii apei;

-balsamul stimuleaza acoperirea sectiunii si sustine capacitatea arborelui de inchidere a ranii;

-pasta care se intinde contine 45 % dispersie apoasa copolimerizata.

Avantaje produs:

-este un produs eficient.

-potrivit pentru inchiderea leziunilor a zonelor proaspat taiate din tulpinile lemnoase cu aplicare pentru arbustii ornamentali si pomii fructiferi;

-produsul este vandut fara restrictii si este recomandat pentru utilizarea in locuinte si gradini de suprafata redusa.

Date tehnice Lac cu Balsam pentru copaci, altoire si cicatrizare, Compo 150 g:

-Greutatea: 150 g

-Termen de valabilitate:7 ani de la data fabricatiei

Producator: Compo

Specificatii tehnice

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review