Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Insecticid Quick Bayt WG 10 (imidacloprid 10%), Bayer
Insecticid Quick Bayt WG 10 (imidacloprid 10%), Bayer -15%

Compatibil cu acest produs:

Insecticid Quick Bayt WG 10 (imidacloprid 10%), Bayer

  • COD #35
  • Producator: Bayer
    18.27
  • 21,49 lei
  • 18,27 lei
  • -15%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Insecticid Quick Bayt WG 10 (imidacloprid 10%), Bayer

Insecticidul Quick Bayt  WG 10, are ca substanta activa imidacloprid, este formulat ca granule dispersabile in apa si  actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica. 

Insecticidul  Quick Bayt  WG 10, imidacloprid 10%, actioneaza in mod diferit fata de insecticidele clasice (organofosforice, carbamati sau piretroizi) excluzand din start fenomenul de rezistenta incrucisata al mustelor, ce se poate dizolva, in timp, la cele trei categorii mai sus mentionate. 

Compozitia substantei este adaptata strategiei  "atrage si ucide" fiind extrem de tentanta pentru muste: pe langa imidalocloprid Bayer a mai introdus tricosene-ul , un simulant feromonic sexual, si atractanti alimentari dulci, pe baza de zahar. Musca este astfel atrasa de suprafata tratata si impinsa sa consume produsul, iar efectul de Knock-down este rapid si spectaculos.

Mod de utilizare

Substanta de lucru se obtine din dilutia Insecticidului Quick Bayt Spray WG 10, imidacloprid 10%  cu apa, iar aplicarea se face rezidual, pe suprafetele unde stau de obicei mustele: pe pereti, pe ramele ferestrelor, pe stalpii de sustinere si in general acolo unde ajunge soarele si mustelor le place sa se bucure de el.

Prin aplicarea Insecticidului Quick Bayt Spray WG 10, imidacloprid 10% se trateaza doar 30-35% din suprafata ce se doreste a fi protejata, mustele fiind atrase de la distante semnificative (10-20 m) sa guste produsul. 

Aplicabilitate Quick Bayt Spray WG 10Insecticidul Quick Bayt  WG 10, imidacloprid 10%  este recomandat cu precadere in sectorul zootehnic, la fermele de animale, dar si pentru locurile de depozitare ale diferitelor produse de origine animala ce atrag mustele sau a gunoiului

Are o remanenta remarcabila, de pana la 12 saptamani, in conditiile in care suprafata tratata este reimprospatata periodic, prin stopirea cu apa.

Avantajele Insecticidului Quick Bayt  WG 10, imidacloprid 10% sunt:

-substanta activa are remanenta indelungata si efect de kill-efect aproape instantaneu.

- este usor de aplicat, se dizolva rapid si formare de granule dispersabile impiedica risipirea in aer a produsului in momentul folosirii.

- nu dauneaza insectelor benefice, animalelor domestice din adaposturile tratate, aplicatorului si mediului daca este folosit conform instructiunilor de pe eticheta.

- are o toxicitate redusa si elimina riscurile aparitiei fenomenului de rezistenta incrucisata.

- are rezultate pozitive imediate, randament si eficienta excelente, conducand la eliminarea stresului pentru animale si oameni.

Profil tehnic si dozaj Quick Bayt Spray WG 10Dozaj: 200-250 g de QuickBayt WG 10 in 1.5-2 L de apa pentru 100-150 mp de suprafata tratata .

Date tehnice

Ambalare: cutie 1kg, plicuri de 62,5 g, plicuri de 20 g

Compozitie100g de quick Bayt  WG 10 contine 10 g de imidacloprid si coformulanti pana la 100g 

Produs de Bayer, Germania 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Muste
Suprafata acoperita: 125 mp
Dozaj: 200-250 g in 1.5-2 L apa
Substanta activa: Imidacloprid
Concentratie substanta activa: 10%
Tip de aplicare: Pompa, Pensulare
Formulare: Granule dispersabile in apa-WG
Posteaza un review
Bayer

Recomand. Calitatea Bayer isi spune cuvantul imediat

Posteaza un review