Se incarca...
Insecticid Neostomosan (tetrametin si piperonil butoxid) Ceva-Phylaxia Insecticid Neostomosan (tetrametin si piperonil butoxid) Ceva-Phylaxia

Insecticid Neostomosan (tetrametin si piperonil butoxid) Ceva-Phylaxia

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Descriere produs

Informatii generale
Insecticid Neostomosan, tetrametin si piperonil butoxid, este un insecticid CEVA-Phylaxia ce se foloseste pentru caini si pisici, pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse, tratamentul demodecinei si al raiei sarcoptice otodectice. 
Insecticid Neostomosan are ca substanta activa tetrametin 50 g/L si piperonil butoxid 5 g/L, este formulat sub forma de lichid.
Mod de utilizare 
Concentratie: Se va folosi dilutia de 1:200 pentru imbaieri, spalari si aspersari. 
In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata cu Insecticid Neostomosan toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda, acesta nefiind toxic pentru animale.Daunatorii cad singuri dupa cateva ore de la tratament. 
Daca este necesar se poate repeta tratamentul dupa o saptamana.Se poate folosi si prin pulverizare cu pompa de joasa presiune sau atomizorul, pentru prevenire sau in cazul infestarii spatiului cu purici, paduchi sau capuse.
Insecticidul Neostomosan, tetrametin si piperonil butoxid, se foloseste pentru uz extern prin aspersare sau imbaiere.Insecticidul Neostomosan, tetrametin si piperonil butoxid, se foloseste la stropire prin aspersare a adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor. 
Tratamentul se efectueaza prin imbaiere astfel:
Pentru caii de sport se utilizeaza la prevenirea si combaterea raiei, a mustelor, paduchilor si capuselor.
Caii de sport: pentru combaterea mustelor si a ectoparazitilor spalati suprafata corporala a animalelor cu o solutie de Neostomosan in dilutie de 1:400 (1 litru de Neostomosan la 400 de litri de apa). Repetati tratamentul la un interval de 3 zile. 
Pentru caini si pisici se foloseste la prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse; tratamentul demodeciei si al raiei sarcoptice otodectice.
Caini si pisici: se va folosi dilutia de 1:200 pentru imbaieri, spalari si aspersari. In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda. Capusele cad singure dupa cateva ore de la tratament. Cu un singur tratament se evita o reinfestare pentru urmatoarele 2-3 zile. Daca este necesar, repetati tratamentul.
Tratamentul cu Insercticid Neostomosan contra raiei sarcoptice si demodectice tebuie facut cu rapel la un interval de 10 zile, pana cand doua examene consecutive de diagnosticare a raiei vor prezenta rezultate negative. 
Pentru raia otodectica solutia trebuie aplicata pe leziunile din conductul auditiv extern. Tratati ambele urechi. Repetarea  tratamentului se va face la un interval de 7 zile. Pentru o actiune mai eficienta , se recomanda asocierea produsului cu o suspensie otica. 
Aspersarea adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor se face cu o solutie de Insecticid Neostomosan in dilutie de 1:400 la un interval de 2-3 saptamani. O singura aspersare are ca rezultat o reducere considerabila a populatiei de muste, pentru o perioada de aproximativ 2-3 saptamani.
Date tehnice
Ambalare: bidon 1 L
Compozitie: 5 g/litru piperonil butoxid, 50 g/litru tetrametrin, transmix
Produs de Ceva-Phylaxia

Specificatii tehnice

Producator

Tip produs

Daunatori

Purici, Capuse, Paduchi, Raie sarcoptica otodectica, Demodacina

Dozaj

Caii de sport: 1L la 400 L apa, Caini si pisici: 1L la 200 L apa, Adaposturi animale:1L la 400 L apa

Substanta activa

Tetrametrin, Piperonilbutoxid

Concentratie substanta activa

50 g/L, 5g/L

Tip de aplicare

Pompa, Vermorel, ULV

Formulare

Lichid

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review