Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Insecticid Midos Energy Forte, 240 g/l imidacloprid

Compatibil cu acest produs:

Insecticid Midos Energy Forte, 240 g/l imidacloprid

  • Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
    Va multumim.

Informatii generale Insecticid Midos Energy Forte, 240 g/l imidacloprid

Insecticid Midos Energy Forte, 240 g/l imidacloprid, un insecticid cu dubla actiune, sistemica si de contact (de soc) si remanenta indelungata, sub forma de concentrat emulsionabil, de culoare alba. Substantele active, imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin continute 

Insecticid Midos Energy Forte, 240 g/l imidacloprid, actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor.Substanta activa imidacloprid perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi si insectelor daunatoare, conducand in final la moartea lor. 

Substantele active deltamethrin si tetramethrin au efect repelent si de soc asupra insectelor, actionand ca inhibitor de nutritie asupra insectelor.Combinatia de imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin confera produsului un spectru larg de activitate facand posibila inclusiv combaterea formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice.

In Romania Insecticid Midos Energy Forte, 240 g/l imidacloprid, este avizat pentru combaterea eficienta a insectelor daunatoare din ordinul Musca Domestica (musca de casa) in doza de 0.5% (1 ml produs/200 ml apa, rata de aplicare: 50 ml solutie de lucru/mp). Se aplica prin pulverizare in mediul infestat, in locuriel unde insectele se pot ascunde, in doza de aplicare recomandata.

Actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor tinta, prin cele trei substante active (imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin).

Mod de utilizare Insecticid Midos Energy Forte, 240 g/l imidacloprid:

Este folosit pentru combaterea eficienta a insectelor daunatoare din ordinul Musca domestica (musca de casa). Doza recomandata este de 0,5% (1 ml produs/200 ml apa, rata de aplicare fiind de 50 ml solutie /mp).Se aplica prin pulverizare in mediul infestat, in locurile unde se pot ascunde insectele.

Daunatori tinta: Muste, Tantari, Furnici, Plosnite, Gandaci de bucatarie, Molii, Purici si capuse, Paienjeni si acarieni

Formulare: Solutie concentrata

Tip ambalaj: Fiola - 5 ml

Contine:

240 g/l imidacloprid

32 g/l deltamethrin

1 g/l tetramethrin

Producator : Sharda Romania

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !