Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Insecticid MaxForce LN ( AntKiller ,imidacloprid 0.05% , Bayer
Insecticid MaxForce LN ( AntKiller ,imidacloprid 0.05% , Bayer -35%

Compatibil cu acest produs:

Insecticid MaxForce LN ( AntKiller ,imidacloprid 0.05% , Bayer

  • COD #38
  • Producator: Bayer
    8.09
  • 12,45 lei
  • 8,09 lei
  • -35%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 0,03 Kg

Informatii generale Insecticid MaxForce LN ( AntKiller ,imidacloprid 0.05% , Bayer

MaxForce LN este o momeala insecticida granulara ce contine 0.05% imidacloprid pentru controlul furnicii negre de gradina (Lassius niger), precum si al altor specii de furnici; se utilizeaza pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor.

Granulele de momeala au la baza zaharul, iar furnicile se vor hrani din ele si, in acelasi timp, il vor cara in musuroi, pentru hrana intregii populatii a coloniei. Astfel, furnicile vor muri in musuroaiele lor, de aceea este foarte probabil a nu se gasi furnici moarte, vizibile cu ochiul liber. Ceea ce se va observa, cu siguranta, in câteva zile de la tratament este o scadere (pâna la disparitia totala) a activitatii coloniei.

Eradicarea completa a coloniei poate lua 2-3 saptamâni, in functie de conditiile specifice ale fiecarei.locatii. Oricum, in cazul in care nu se intâmpla evenimente exceptionale ca o reinvazie din vecinatatile netratate sau o infestare extrem de masiva, pe suprafete foarte mari, greu controlabile, tratamentul cu Max Force LN asigura mentinerea sub control a suprafetelor tratate pentru o perioada de aproximativ 2 luni.

Mod de utilizare:

MaxForce LN se va imprastia cu precadere in afara (outdoor) de-a lungul traseelor de circulatie ale furnicilor (in general, extrem de clar stabilite) si in zonele in care se observa cu ochiul liber intrari in musuroaie ca pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor, in zona garajului si a dependintelor casnice.

Pentru o eficacitate maxima MaxForce LN va trebui plasat in crapaturi si in zonele in care activitatea furnicilor este evidenta. Utilizati cca. 8g pentru fiecare musuroi. Daca puteti identifica mai multe intrari, impartiti cantitatea in mod egal.

Plasati granulele, preferabil, in zone protejate de ploaie. Daca totusi zona care impune tratamentul nu poate fi ferita de ploaie, efectuati tratamentul cu minim 24 de ore inainte de prognozarea unei potentiale ploi. Daca, totusi, ploua in mai putin de 24 de ore de la efectuarea tratamentului sau zona tratata este puternic umezita (roua, etc), refaceti tratamentul. Daca musuroaiele sunt usor vizibile, plasati granulele de produs exact in zonele lor de intrare.Plasati granulele in locuri greu accesibile pentru copii, animale de casa si pasari.

Denumire produs:MaxForce LN

Continut: IMIDACLOPRIDE - 0.5 g/KG (0,05%)

Producator: Bayer

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Furnici
Suprafata acoperita: 50 mp
Dozaj: 2-3 g (10-15 boabe)
Substanta activa: Imidacloprid
Concentratie substanta activa: 0.03%
Tip de aplicare: Aplicare directa
Formulare: Gel
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !