Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Insecticid Max Force IC Gel White (imidacloprid 2.15%), Bayer -10%

Compatibil cu acest produs:

Insecticid Max Force IC Gel White (imidacloprid 2.15%), Bayer

  • COD #39
  • Producator: Bayer
    71.57
  • 79,52 lei
  • 71,57 lei
  • -10%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 0,02 Kg

Informatii generale Insecticid Max Force IC Gel White (imidacloprid 2.15%), Bayer

Informatii generale

Insecticid Max Force IC Gel, imidacloprid 2.15%, este o momeala insecticida conditionata sub forma de gel de culoare alba.

Insecticid Max Force IC Gel, cu substanata activa imidacloprid 2.15%,  un neionicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica, blocand functionarea centrilor nervosi ai daunatorului.

Insecticidul Max Force IC Gel , imidacloprid 2.15%  este formulat ca singura alternativa la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa. 

Mod de utilizare

Aplicabilitate Max Force IC GelDupa o monitorizare a nivelului de infestare se va trata suprafata infestata prin aplicarea metodica la distante de 1-2 m a boabelor(0.1-0.2 g) de Insecticid Max Force IC Gel, imidacloprid 2.15%, insistandu-se acolo unde gandacii se ascund: in zona tevilor de scurgere de la bucatarii si bai, sub si in spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, masine de spalat), in zona tocurilor de usa, a contoarelor electrice, in colturile ascunse luminii, unde sunt crapaturi in perete sau podea. 

Aplicabilitate Max Force IC GelInsecticid Max Force IC Gel, imidacloprid 2.15%, are in compozitie si atractanti ce vor atrage la consum gandacii de pe o raza de cativa metri. Dupa tratament la 24 ore se vor observa primii gandaci morti care, pe cat posibil, vor trebui sa fie lasati pe loc: gandacii prin natura speciei se hranesc cu excrementele semenilor sau cu a cadavrelor celor morti, iar tratamentul cu Insecticid Max Force IC Gel, imidacloprid 2.15% foloseste aceasta caracteristica in generarea unui efect de cascada sau domino: exemplarele vii sau cele tinere nascute dupa expulzarea oulalelor de catre femela-gandac contaminata cu insecticid isi vor consuma semenii morti, in plus fata de picatura de gel si vor muri, si ei in cateva zile. 

MaxForce se poate aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in incinta exista oameni sau nu, in locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate. 

Profil tehnic Max Force IC GelDozaj Insectici Max Force IC Gel, imidacloprid 2.15% : 1 gr. de Max Force IC 8 - 10 boabe de gel omoara in 48 de ore circa 200 de gandaci prin contact direct si, in 5-7 zile, peste 1000 de gandaci prin efectul cascada.

Ambalat intr-o maniera care il face usor de utilizat, nereprezentand nici un risc pentru oameni sau animalele de companie isi mentine atractivitatea pana la 4 luni, chiar si in conditii de temperaturi extreme si umiditate mare.

Date tehnice

Ambalare: seringa de 20 g

Concentratie:100 g de MaxForce IC contine 2.15g de imidacloporid si coformulanti pana la 100 g

Produs de bayer GermaniaPentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Gandaci de bucatarie
Dozaj: 0.1-0.2 g la distanta de 1-2 m
Substanta activa: Imidacloprid
Concentratie substanta activa: 2.15%
Tip de aplicare: Aplicare directa
Formulare: Gel
Producator: Bayer
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !