Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Insecticid K-Othrine WG 250 (deltamethrin 25%), Bayer -10%

Compatibil cu acest produs:

Insecticid K-Othrine WG 250 (deltamethrin 25%), Bayer

  • COD #31
  • Producator: Bayer
    33.06
  • 36,73 lei
  • 33,06 lei
  • -10%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 0,02 Kg

Informatii generale Insecticid K-Othrine WG 250 (deltamethrin 25%), Bayer

Informatii generale

Insecticidul  K-Othrine WG 250, deltamethrin 25%  este un insecticid piretroid de la Bayer, care are  ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.

Insecticidul  K-Othrine WG 250, deltamethrin 25% este conditionat sub o forma speciala de granule dispersabile in apa, care favorizeaza o remanenta prelungita, si este oferit utilizatorilor intr-un ambalaj monodoza, pentru o utilizare cat mai usoara si economica.
Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lase urme vizibile dupa aplicare, nu este inflamabil si este comercializat intr-un ambalaj reciclabil. 

Datorita concentratiei ridicate de substanta activa (deltamethrin) si calitatii acesteia, Insecticidul  K-Othrine WG 250, deltamethrin 25% este recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru aplicari reziduale cu remanenta sporita impotriva tuturor vectorilor purtatori de boli transmisibile (meningita, malaria, etc.). 

Mod de utilizare

Aplicabilitate K-Othrine WG 250Insecticidul  K-Othrine WG 250, deltamethrin 25% actioneaza prin contact si prin ingestie, penetrand extrem de rapid stratul protector de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.
Forme de aplicare K-Othrine WG 250Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, colectivitati, mijloace de transport, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica) 

Insecticidul  K-Othrine WG 250, deltamethrin 25% are o eficienta deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste, tantari, omizi, capuse, viespi, purici, paduchi, plosnite, molii, carabusi, urechelnite, paduchi de carte, furnici .

Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica)  

Insecticidul K-Othrine WG 250 are o remanenta de 10 pana la 12 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia. 

Date tehnice

Profil tehnic si dozaj K-Othrine WG 250Ambalaj:plic predozat 20 g(unidoza)

Compozitia insecticidului: 100 g de K-Othrine WG 250 contine 25 g (25%) deltamethrin si coformulanti pana la 100g. 

Produs de Bayer Germania 


Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Muste, Tantari, Molii, Omizi, Purici, Capuse, Plosnite, Carabusi, Gandaci, Furnici, Paduchi, Urechelnite, Paduchi de carte, Viespi
Suprafata acoperita: 250 mp
Dozaj: 20 g in 9-10 L apa
Substanta activa: Deltamethrin
Concentratie substanta activa: 25%
Tip de aplicare: Pompa, Vermorel, ULV
Formulare: Granule dispersabile in apa-WG
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !