Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Insecticid K-Othrine SC 25 (deltamethrin 2,5%), Bayer
Insecticid K-Othrine SC 25 (deltamethrin 2,5%), Bayer -15%

Compatibil cu acest produs:

Insecticid K-Othrine SC 25 (deltamethrin 2,5%), Bayer

  • COD #27
  • Producator: Bayer
    6.11
  • 7,19 lei
  • 6,11 lei
  • -15%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Insecticid K-Othrine SC 25 (deltamethrin 2,5%), Bayer

Informatii generale

Insecticidul K-Othrine SC 25, Deltamethrin 25% este un insecticid Bayer, insecticid piretroid conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare, atât pentru operator, cât si pentru beneficiar.

Insecticidul K-Othrine SC 25 are ca substanta activa deltamethrin , un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.

Insecticidul K-Othrine SC 25 manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: Dictyoptera - gândaci, Diptera - muste si tântari, Siphonoptera - purici, paduchi, Hemiptera - plosnite, Lepidoptera - molii, Coleoptera - carabusi; Dermapthera - urechelnite, Psocoptera - paduchi de carte, Hymenoptera - furnici, viespi.

Insecticidul K-Othrine SC 25 este un insecticid cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate (in special, mamiferele), efectele sale adverse asupra acestora fiind absolute intâmplatoare si neimportante ca gravitate.

Este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie, penetrând extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizându-le sistemul nervos si provocâdu-le moartea.

Modul de folosire

Aplicabilitate K-Othrine SC 25Aplicabilitatea Insecticidului K-Othrine SC 25 este foarte larga, el putand fi folosit in HORECA, Zone urbane, Colectivitati, Industrie, Mijloace de transport in comun fara sa afecteze oamenii sau animalele.

Aplicarea Insecticidului K-Othrine SC 25 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie cum ar fi pompa de presiune scazuta.

Formularea de suspensie concentrata favorizeaza formarea unor depozite microscopice de substanta activa dupa tratament, care nu pot fi absorbite repede de suprafata tratata, generând o remanenta crescuta.

Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).

Insecticidului K-Othrine SC 25 are o remanenta de 6 pana la 9 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Date tehnice

Profil tehnic si dozaj K-Othrine SC 25Daunatori vizati: gandaci de bucatarie, purici, capuse, plosnite, furnici, omizi, muste, tantari, viespi

Mod de ambalare: bidon 1 L, fiola 5 ml

Produs de Bayer Germania


Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Muste, Tantari, Albine, Insecte zburatoare, Molii, Purici, Gandaci de bucatarie, Capuse, Plosnite, Purici de carte, Carabusi, Viespi
Suprafata acoperita: 100 mp
Dozaj: 50-60 ml in 4-5 L apa
Substanta activa: Deltamethrin
Concentratie substanta activa: 25%
Tip de aplicare: Pompa, Vermorel, ULV
Formulare: Suspensie concentrata
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !