Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Insecticid Foval, Victor gel (imidacloprid 2.15%), Kollant

Compatibil cu acest produs:

Insecticid Foval, Victor gel (imidacloprid 2.15%), Kollant

  • Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
    Va multumim.

Informatii generale Insecticid Foval, Victor gel (imidacloprid 2.15%), Kollant

Informatii generale 

Insecticdul Foval, Victor gel, imidacloprid 2.15%, Kollant, este un insecticid foarte usor de folosit, utilizandu-se cu precizie datorita modului de ambalare sub forma de seringa.

Insecticidul  Foval, Victor gel, Kollant, formulat sub forma de gel in seringa, are ca substanta activa imidaclopride 2.15%.

Insecticidul  Foval, Victor gel, imidacloprid 2.15%, Kollant, se foloseste cu eficienta impotriva gandacilor de bucatarie (nimfe si adulti) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longiapalpa si Americana Periplaneta. 

Mod de utilizare

Cu o putere mare de atractie, garantand astfel eficienta maxima in combaterea daunatorilor, Insecticidul  Foval, Victor gel, imidacloprid 2.15%, Kollant poate fi utilizat pentru controlul daunatorilor in locuinte, cinematografe, scoli, spitale, baraci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industria alimentara si industrie in general.

Insecticidul  Foval, Victor gel, imidacloprid 2.15%, Kollant se poat aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in incinta se afla oameni sau nu, in locuri greu accesibile si mai ales acolo unde nu se poate interveni cu insecticide lichide. Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil, vor trebui lasati in acelasi loc, deoarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti, creand astfel un efect de cascada care extinde activitatea produselor.

Insecticidul  Foval, Victor gel, imidacloprid 2.15%, Kollant isi mentine activitatea pe o perioada de 3-4 luni. Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandam repetarea tratamentului la 1-2 saptamani. Nu prezinta nici un risc pentru oameni sau animale de casa/ companie.

Dozajul Insecticidului  Foval, Victor gel, imidacloprid 2.15%, Kollant este de 2-6 picaturi /mp in functie de gradul de infestare.

Date tehnice

Ambalaj: seringa de 10 g si 35 g

Compozitie: Imidacloprid 2,15% (24,5 g/l)


Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Gandaci de bucatarie
Dozaj: 2-3 picaturi/mp
Substanta activa: Imidacloprid
Concentratie substanta activa: Imidacloprid 2.15%
Tip de aplicare: Aplicare directa
Formulare: Gel
Producator: Kollant
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !