Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
*Insecticid Ficam WP 80 (bendiocarb 80%), v

Compatibil cu acest produs:

*Insecticid Ficam WP 80 (bendiocarb 80%), v

  • COD #36
  • Producator: Bayer
  • Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
    Va multumim.

Informatii generale *Insecticid Ficam WP 80 (bendiocarb 80%), v

Informatii generale

Insecticidul Ficam  WP 80, bendiocarb 80% este un insecticid carbamic Bayer si reprezinta alternativa ideala la organofosforice si piretroizi

Insecticidul Ficam  WP 80 are ca substanta activa bendiocarb.Bendiocarb-ul este un ester carbamic ce actioneaza prin contact si indigestie, fiind un inhibitor al colinesterazei - o enzime necesara pentru transmiterea normala a impulsurilor nervoase.

Insecticidul Ficam  WP 80 , bendiocarb 80% este conditionat sub forma de pulbere muiabila de culoare alb-bej, fara miros, miscibila cu apa. Nu pateaza, nu murdareste si nu este coroziv. Este fotostabil si biodegradabil.

Mod de utilizare

Insecticidul Ficam  WP 80, bendiocarb 80% actioneaza impotriva insectelor  de disconfort din igiena publica, din intreprinderile de fabricare si procesare a alimentelor, dar si daunatorilor  produselor agricole depozitate.

Insecticidul poate di utilizat prin tratamente pe suprafete, in si in jurul cladirilor precum: locuinte, birouri, spitale, hoteluri, restaurante, cntine, unitati industriale cu profil alimentar, mijloace de transport, locuri in care se depoziteaza gunoaiele

Aplicabilitate  daunatori cu Ficam WP 80Cu Insecticidul Ficam  WP 80, bendiocarb 80% se combate:muste si tantari, gandaci de bucatarie, furnici si viespi, purici, plosnite, molii, pestisorul argintiu, urechelnita, plosnita de carte, gandacii de depozite, dar si pentru paianjeni, plosnita lemnului, centipede, milipede si capuse.

Profil tehnic si dozaj Ficam WP 80Dozaj:Insecticidul Ficam  WP 80, bendiocarb 80%se aplica in doza normala si doza speciala.

Doza normala: mediu de infestare si in conditii normale de igiena la un nivel mic -  se dizolva 15 g produs in 5 L apa (0.3%).

Doza speciala: mediu de infestare la un nivel mai mare, cand se solicita o extindere a remanentei si in conditii de igiena precara a locurilor de tratat se dizolva 30 g produs in 5 L de apa (0.6%).

In combaterea mustelor, pe langa cele 15 g de insecticid se mai adauga 50 g de zahar in cei 5 L de apa. Solutia obtinuta astfel se pulverizeaza pe o suprafata de 125 mp.

Tratamentele in combaterea cuiburilor de viespi cu Insecticidul Ficam  WP 80, bendiocarb 80%  la rata normala de dilutie cu doza de aplicare cuprinsa intre 0.25 - 0.5 l solutie/ cuib au condus la o combatere completa a viespiilor, in 24 de ore de la tratament. Viespiile au devenit muribunde la 5 minute de la inceperea tratamentului , fara sa manifeste semne de iritare sau comportament agresiv.

Bendicarb-ul este fotostabil, ceea ce presupune o activitate insecticida de lunga durata. Cand particulele de substanta activa raman nederanjate, remanenta depinde de natura suprafetei netratate, de gradul ei de igiena si modalitatiile curente de curatenie.

Date tehnice

Ambalaj: flacon 500 g 

Compozitie: 100 g de Ficam W (WP 80) contine 80 g de bendiocarb(80%) si coformulanti pana la 100g.

Produs de Bayer Germania

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Muste, Tantari, Albine, Molii, Purici, Gandaci de bucatarie, Capuse, Plosnite, Furnici, Urechelnite, Paianjen, Gandaci de depozit, Plosnita lemnului, Centipede, Milipede, Viespi
Suprafata acoperita: 100 mp, 125 mp
Dozaj: 15 g la 4-5 L apa, Pentru muste:15 g la 5 L apa+50 g zahar
Substanta activa: Bendiocarb
Concentratie substanta activa: 80%
Tip de aplicare: Pompa, Vermorel
Formulare: Pulbere umectabila-WP
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !