Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Insecticid Fendona 15 SC (cipermetrin 1.5%), Basf -20%

Compatibil cu acest produs:

Insecticid Fendona 15 SC (cipermetrin 1.5%), Basf

  • COD #45
  • Producator: BASF
    5.04
  • 6,30 lei
  • 5,04 lei
  • -20%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Insecticid Fendona 15 SC (cipermetrin 1.5%), Basf

Informatii generale Insecticid Fendona 15 SC, Basf:

Insecticidul  Fendona 15 SC, cipermetrin 1.5%, este un insecticid BASF ce combate insectele( tantari si insecte taratoare) prin actiune de contact si ingestie.

Insecticidul  Fendona 15 SC, cipermetrin 1.5% se prezintă sub formă de suspensie concentrată de culoare albă, foarte slab solubilă in apă.

Eficacitatea deosebita a Insecticidului Fendona 15 SC, cipermetrin 1.5%, este data de faptul ca substanta activa cipermetrin formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor , furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute.

Cand insecta incearca sa inlature aceste particule vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute dupa care moartea insectelor surviene in decurs de 24 de ore.

Modul de utilizare Insecticid Fendona 15 SC, Basf:

Insecticidul Fendona 15 SC, cipermetrin 1.5%, se aplica 20 - 30 ml intr-un litru de apa. Doza de 30 ml este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe. Dozele mai scazute( 20 ml) vor fi folosite pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratament de intretinere.

 Insecticidul Fendona 15 SC, cipermetrin 1.5%, este recomandat  pentru actiuni de igenizare generală a clădirilor de interes public: spitale, cantine, restaurante, şcoli, grădinie, hoteluri, săli de spectacol şi locuine.

Insecticidul Fendona 15 SC, cipermetrin 1.5%, poate fi utilizat şi la dezinsecia spaiilor nainte de depozitarea produselor agro - alimentare, mpotriva dăunătorilor- problemă ce apar n timpul depozitării: (Tribolium castaneum- Gndacul roşcat al făinii,Sitophylus oryzae - Gărgăria orezului, Rhizopertha dominica Cariul cerealelor). 

Insecticidul Fendona 15 SC, cipermetrin 1.5%, prezintă o moderată toxicitate acută orală şi o scăzută toxicitate cutanată asupra mamiferelor, este uşor iritantă asupra pielii şi ochilor.

Insecticidul Fendona 15 SC, cipermetrin 1.5%, nu are efecte negative asupra peştilor şi păsărilor, nu prezintă pericole pentru oameni şi animale domestice, nu se acumulează in mediu 

Date tehnice Insecticid Fendona 15 SC, Basf:

Ambalare: bidon de 1 L

Compozitie: cipermetrin 15 g/L

Insecticid Fendona 15 SC, Basf  este Produs de BASF

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Muste, Tantari, Purici, Gandaci, Furnici
Dozaj: 20-30 ml la 1 L apa
Substanta activa: Cipermetrin
Concentratie substanta activa: 1.5%
Tip de aplicare: Pompa, Vermorel, ULV
Formulare: Suspensie concentrata
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !