Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Insecticid Aqua Py 165 EW (extract de piretru 165 g/kg), Bayer

Compatibil cu acest produs:

Insecticid Aqua Py 165 EW (extract de piretru 165 g/kg), Bayer

  • COD #32
  • Producator: Bayer
    700.67
  • 700,67 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg
  • Acest produs beneficiaza de transport gratuit

Informatii generale Insecticid Aqua Py 165 EW (extract de piretru 165 g/kg), Bayer

Informatii generale

Insecticidul Aqua Py 165 EW , extract de piretru 135 g/kg, este un produs Bayer ce actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor, distrugandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea. 

Insecticidul Aqua Py 165 EW , extract de piretru 135 g/kg este formulat ca emulsie in dispersie apoasa , integrat, pe baza de piretrine naturale – extract de plante provenit din polenul crizantemei africane(Pyrethrum cinerariaifolium ).

Insecticidul Aqua Py 165 EW, extract de piretru 135 g/kg  formulat avand apa ca suport, dar si ca diluat in prepararea substantei de lucru, benefiicind de tehnologia patent Bayer FFAST, este ideal pentru tratamentul de scurta durata al incintelor sensibile, unde activitatea trebuie reinceputa imediat dupa aplicarea substantei si eradicarea populatiei de daunatori.

Ce inseamna FFAST?

Este tehnologia de evaporare ce consta in cresterea semnificativa a timpului de plutire a substantei de lucru prin inglobarea in formularea produsului a unui mix unic - patent Bayer - de molecule de alcooli si polimeri, care formeaza o pelicula protectoare in jurul picaturii de substanta de lucru, mentinand-o cu cca. 30-40% mai mult timp in aer si sporindu-i astfel sansele de contact cu insectele daunatoare vizitate.

Insecticidul Aqua Py 165 EW , extract de piretru 135 g/kg  are in compozitie cantitati minime de uleiuri minerale si compusi organici volatili, favorizand o biodegrabilitate accelerata, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil. 

Insecticidul Aqua Py 165 EW , extract de piretru 135 g/kg actioneaza impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste si tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, gandaci de bucatarie, gandacelul de tutun, daunatori de depozite, urechelnite, furnici si viespi. 

Insecticidul Aqua Py 165 EW , extract de piretru 135 g/kg  este un insecticid exclusiv prin extractele naturale folosite in compozitia sa, cu precadere, nediluat, folosindu-se pentru tratament  dispozitive performante ULV de tipul "high performence fogging" 

Mod de utilizare

Aplicabilitate Aquq Py EW 30

Este indicat a se aplica Insecticidul Aqua Py EW 30, extract de piretru 135 g/kg, cu precadere in incinte sensibile, care trebuie sa fie folosite imediat dupa dezinsectie, din industria alimentara , industria farmaceutica, locuinte, spatii comerciale, cladiri de birouri, institutii publice. 

Forme de aplicare Aquq Py EW 30Insecticidul Aqua Py EW 30, extract de piretru 135 g/kg se foloseste cu precadere in incintele sensibile : spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, case, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste si serveste hrana.
Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate.O utilizare specifica si recomandata a Insecticidului Aqua Py EW 30, extract de piretru 135 g/kg  este in combaterea gandacelului de tutun in incintele de uscare si depozitare a tutunului.
Zone urbane: parcuri, spatii rezidentiale si de agrement, depozite de tutun 

Date tehnice

Profil tehnic si dozaj Aquq Py EW 30

Ambalaj: flacon 1000 ml

Compozitie: 100 g de AquaPY  contine 3 g de piretrine naturale, 15 g de piperonil butoxide si coformulanti pana la 100g. 

Produs de Bayer Germania 


Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Insecticid
Daunatori: Molii, Purici, Plosnite, Gandaci, Furnici, Daunatori specifici spatiilor de depozitare, Paduchi, Urechelnite, Gandacelul de tutun, Viespi
Suprafata acoperita: 100 mp, 1000 mp
Dozaj: Insecte zburatoare :3 ml nediluat, Insecte taratoare :75 ml nediluat, Daunatari de depozite :125 ml nediluat, Ceata rece : 100 ml in 5 L apa
Substanta activa: Extract de piretru
Concentratie substanta activa: 135 g/kg
Tip de aplicare: ULV
Formulare: Emulsie in dispersie apoasa
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !