Se incarca...

Ingrasaminte de Sol online - Pestre

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

9,70 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

14,59 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

15,29 lei

Adauga in cos
In stoc
Pagina 1 din 4

Ingrasaminte de Sol online - Pestre

ingrasaminte de sol, fertilizanti organici, ingrasaminte organiceIngrasamintele organice constituie baza fertilizarii biologice. Materiile organice trebuie sa fie in prealabil fie compostate, fie asezate la suprafata si apoi incorporate printr-o lucrare superficiala (5-10 cm) in sol.

Tipuri de fertilizare
Fertilizarea de baza consta in inglobarea ingrasamantului in sol, toamna sau primavara, inainte de initierea unei culturi. Ingrasamantul, care poate fi chimic sau organic, se incorporeaza in sol odata cu sapatul. 

Fertilizarea de tip starter se face chiar in momentul plantatului, aceasta are rolul de a oferi plantutelor toate substantele nutritive necesare pentru a se dezvolta rapid si armonios.

Fertilizarea faziala se utilizeaza, dupa cum ii spune si numele, in diferitele faze de dezvoltare ale plantelor. Aceasta se realizeaza atat radicular cat si extraradicular, la nivelul frunzelor.

Ingrasamintele de sol au cea mai mare influenta asupra cresterii productiei.  In compozitia lor intra aminoacizi care stau la baza activitatilor vitale, intensifica procesul de crestere; mareste masa foliara; creste continutul de clorofila; asigura createrea normala, maturarea; creste puterea de absorbtie a plantei.

Ingrasamintele sau fertilizantii de sol sunt benefici pentru orice tip de plante de la legume, flori pana la pomi fructiferi si arbusti. Vrei sa aflii mai multe despre ingrasamintele organice si compost? Click aici: Solutii si procedee pentru fertilizarea solului
Pentru reduceri, oferte, promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.