Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Adjuvanti Online

Adjuvanți de pulverizare din categoria Ingrasaminte sunt folositi impreuna cu pesticidele, in scopul de a spori eficacitatea  erbicidelor , insecticidelor , fungicidelor și alți agenți care controlează sau elimina dăunători nedorit.

Adjuvanți de pulverizare  nu sunt ei inșiși activi  in controlul sau uciderea dăunătorilor. 

In schimb, acești aditivi din clasa ingrasaminte modifica o proprietate a soluției de pulverizare, care imbunătățește capacitatea de a penetra pentru pesticidul țintă sau pentru a proteja cultura. 

In cadrul cand aveti in vedere fertilizarea legumelor trebuie sa tineti cont de adjuvanti si pesticide pentru a proteja culturile si a avea randamentul scontat.

Folosit fertilizant in procesele de tratament si imbogatire pentur plante si legume, deoarece pamantul, mai ales daca nu faceti rotatia culturilor isi pierde din microelemente si nutrienti atat de importanti pentru plante.

Printre tipurile de ingrediente tipice utilizate in adjuvanti sunt agenți activi de suprafață, emulgatori, uleiuri și săruri. 

Fiecare dintre aceste ingrediente, și altele,modifică soluția de pulverizare in sine pentru a imbunătăți proprietăți precum răspandire, penetrare, dimensiunea picăturilor sau alte caracteristici.

In cadrul Pestre.ro magazin online veti gasi cea mai mare diversitate de adjuvanti, ingrasaminte pentru plante, ingrasaminte pentru legume la cele mai bune preturi si in plus regulat veti beneficia si de oferte personalizate.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.