Se incarca...

Plante cataratoare - Flori de Gradina Decorative

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

27,96 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

3,39 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Plante cataratoare - Flori de Gradina Decorative

In cadrul categoriei plante cataratoare  gasesti plante cum ar fi clematis, salcam catarator. Toate plantele sunt produse in pepiniere proprii sau in pepiniere verificate si certificate cu peste 10 ani experienta in domeniu.

Toate plantele sunt aclimatizate in Romania de cel putin 5 ani, tocmai pentru a nu avea inconveniente in prinderea si dezvoltarea acestora.

Plantele cataratoare sunt perfecte pentru amenajarea gradinilor mici sau a teraselor. Adevarate perdele de verdeata, acestea ofera un farmec aparte oricarui spatiu. Plantele cataratoare cresc extrem de repede iar marimea si frumusetea lor este imediat remarcata. 

Fie ca sunt folosite pentru a acoperi garduri, ziduri, arcade, foisoare sau sunt dispuse orizontal ca un pat de flori si frunze, plantele cataratoare se pot adapta la multe conditii de mediu si indiferent de clima din zona unde locuiesti.

Plante cataratoare - Clasificare

Plantele cataratoare se clasifica in functie de modalitatea prin care se inalta. Spre exemplu, exista anumite plante ce folosesc radacini adezive. Acest lucru presupune ca in lipsa unei structuri care sa le sprijine cresterea, acestea vor acoperi solul. O alta categorie este formata din plantele ce se catara cu ajutorul carceilor dar sunt unele ce se folosesc de lastari si se balanseaza pentru a gasi un sprijin.

Pentru a avea acces la cele mai bune preturi si oferte precum si la cele mai noi produse iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletterul Pestre.ro

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.