Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse

Arbori si Arbusti decorativi Online

Principalii arbori decorativi pe care ar trebui sa ii aveti in gradina sunt paulownia, artarul canadian, prunul ornamental, plopul, stejarul, tuia, arborele de ... mai mult

Ai o intrebare ?

Intreaba-l pe Pestre

In aceasta categorie sunt 172 produse. Listati urmatoarele produse

Arbori si Arbusti decorativi Online

Principalii arbori decorativi pe care ar trebui sa ii aveti in gradina sunt paulownia, artarul canadian, prunul ornamental, plopul, stejarul, tuia, arborele de matase, chiparos, ianupar, salcam galben, pin, molid, cedru, mesteacan. 
In categoria Arbori si arbusti decorativi in magazin online Pestre.ro  veti gasi o gama foarte variata de arbori si arbusti ornamentali potriviti pentru curtile si gradinile dumneavoastra, aclimatizati, infiintati si crescuti in Romania.
Cea mai buna perioada pentru plantare pentru arbori si arbusti ornamentali este toamna tarzie insa si primavara aceasta se poate face insa la temperaturi sub 13 grade Celsius
Toate plantele sunt aclimatizate in Romania de cel putin 5 ani, tocmai pentru a nu avea inconveniente in prinderea si dezvoltarea lor. 
In cadrul Pestre magazin online veti gasi cele mai bune preturi si oferte din piata, mult mai mici decat la gardeniile cu expunere fizica a plantelor.
Livrarea se face prin curieri.
Livrarea se face in 2-4 zile de la confirmarea comenzii de catre operatorul Pestre.ro tocmai pentru c plantele sunt in pepiniere si se scot pe masura comenzilor pentru a nu sta prea mult timp cu radacinile in aer si astfel sa aveti rata de prindere de peste 90%.