Se incarca...
Generator ULV Tifone Citizen, 12 CP, benzina Generator ULV Tifone Citizen, 12 CP, benzina

Generator ULV Tifone Citizen, 12 CP, benzina

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Descriere produs

Informatii generale
Generatorul ULV Tifone Citizen, 12 CP, benzina, este un echipament de pulverizare ULV ce se foloseste pentru dezinsectie urbana, dezinfectii si pentru controlul daunatorilor.
Este un aparat autopurtabil cu raza de acoperire de pana la 40 metri pe verticala si orizontala.
Generatorul ULV Tifone Citizen, este un generator pe benzina cu motor de 12 CP. Poate fi echipat cu tunul Flexigun Techo. Acesta are un furtun cu protectie intarita cu metal pentru o precizie ridicata. Rezervorul de substanta este foarte vizibil pe nuante de verde si cu o capacitate foarte mare intre 300 si 1000 de litri.
Generatorul ULV Tifone Citizen, 12 CP, benzina este dotat cu: dispozitiv de Ultra ULV, pompa de microdozaj, furtun de pulverizare, generator de ceata calda, dispozitiv de incarcare a particolelor electrostatic.
Mod de functionare
Statie control Tifone Citizen
Turnul  automatic programabil atat ca unghi cat si ca pozitie verticala sau orizontala este solutia ideala pentru bulevarde, spatiu verde, garduri, pereti sau orice tip de constructie de inaltime mare sau dificil de acoperit prin metode clasice. 
Avantajele sunt ca este complet automat si poate fi usor programat astfel eliminand nevoia operatorului de a efectua o lucrare cu productivitate 100%, si un debit fluent si constant in unghiuri cuprinse intre 15-220 grade C. 
Raza actiune Tifone Citizen
Rola furtun manuala sau electrica are o lungime intre 50-100 metri si este foarte rezistent la actiuni chimice sau fizice, sau la presiuni ridicate. 
Rola furtun Tifone Citizen
Este prevazut si cu o tija metalica de pulverizare cu o raza de actiune de 12-15 metri.

Aerosoli Tifone CitizenAerosol Termo-Fog este o combinatie inovativa intre aeroseol si fogger care produce o ceata fina aerosol nepoluanta. Astfel se pot penetra sau acoperi si cele mai dificile suprafete cu o marire a razei de actiune de 25% fara ca particulele sa ajunga la sol. 
Are doua tipuri principale de emisie: 
-prin intermediul unui furtun metalic pentru lucrari in spatii inchise sau subsoluri
-prin intermediul tunului Flexigun pentru lucrari impotriva mustelor, tantarilor sau altor daunatori cu eficienta sporita.
Pompa de microdozaj Pulverizarea se face cu apa simpla in rezervorul special de apa, deci
Pompa micro dozaj Tifone Citizen bazinul, garniturile sau furtunele nu sunt atinse de chimicale si devin mult mai rezistente in timp. Nu mai este nevoie de curatarea circuitului dupa folosire. Aceasta pompa se regleaza in functie de dozajul sau dilutia necesara iar mixul este realizat in ultima etapa a procesului de pulverizare.
Incarcare Electrostatica E+-S a particulelor pulverizate. Aceste particule vor fi atrase de orice suprafata mai putin pamantul si se vor atasa pe plante, garduri, suprafete inclinate, pereti de cladiri, asigurand o uniformitate a pulverizarii. 
Dimensiuni si capacitate Tifone Citizen
Date tehnice
Generator ULV Tifone Citizen cu motor de 12 CP pe Benzina
Produs de Tifone Italia

Specificatii tehnice

Producator

Tip produs

Echipament portabil

Nu

Capacitate rezervor solutie

501-1000 L

Tip pulverizare

ULV

Panou de comanda

Da

Debit pulverizare

55 L/min

Producator

Tifone

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Alti vizitatori au fost interesati de