Se incarca...

Daca nu se prind le schimbam gratuit

Pentru produsele vegetale (pomi fructiferi, arbusti fructiferi, bulbi, seminte legume, seminte flori, butasi trandafiri si butasi vita de vie) daca nu se prind ii schimbam gratuit sau va oferim voucher de contravaloarea acestora pentru a cumpara alte produse fara sa mai platiti valoarea produselor. Schimbarea se face doar in perioada primului sezon dupa cumparare ( ati cumparat toamna se schimba in primavara urmatoare, ati cumparat primavara se schimba toamna urmatoare) nu mai tarziu.

Daca nu se prind le schimbam gratuitPentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa transmiteti pe email contact@pestre.ro solicitarea de schimbare a produselor precum si poze cu stadiu existent al produselor achizitionate din care sa se vada faptul ca nu s-au prins, s-au uscat samd.

In urma analizarii mail-ului si al pozei de catre reprezentantii Pestre.ro veti primi o rezolutie de schimbare sau de transmitere voucher de cumparaturi de contravaloarea produselor achizitionate de dumneavoastra.

Pentru a primi produsele noi va trebui sa achitati doar contravaloarea transportului de la depozitele pestre.ro la locatia dvs. unde doriti sa fie trimise produsele noi.

Schimbarea se face o singura data pentru un client. In situatia in care dupa ce am schimbat produsul acesta nu se prinde nici a doua oara consideram ca actiunile care se intreprind de catre client pentru plantare/insamantarea produsului nu sunt cele corecte pentru buna dezvoltare a produsului vegetal.

Pentru a sti ce trebuie sa faci si mai ales cum trebuie sa faci ca vegetalele (butasi, bulbi, pomi, arbori, arbusti, seminte) sa se prinda din prima intra si citeste cu atentie articolele pe http://blog.pestre.ro/

Cauta pe http://blog.pestre.ro/ dupa cuvinte ca trandafir, trandafiri, pomi, bulbi, seminte si vei afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare dintre ele.

Va multumim
Echipa Pestre.ro
2016.09.01