Se incarca...

Daca nu se prind le schimbam gratuit

Daca nu se prind le schimbam gratuit
Pentru produsele vegetale (pomi fructiferi, arbusti fructiferi, bulbi, seminte legume, seminte flori, butasi trandafiri si butasi vita de vie) daca nu se prind ii schimbam gratuit sau iti oferim voucher cu contravaloarea acestora pentru a cumpara alte produse fara sa mai platesti valoarea produselor. 

Schimbarea se face doar in perioada primului sezon dupa cumparare (ce ai cumparat toamna se schimba in primavara urmatoare, iar ce ai cumparat primavara se schimba toamna urmatoare) nu mai tarziu.

Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa transmiti pe email contact@pestre.ro solicitarea de schimbare a produselor precum si poze cu stadiul existent al produselor achizitionate din care sa reiasa faptul ca nu s-au prins, s-au uscat, deteriorat.

In urma analizarii mail-ului de catre reprezentantii Pestre.ro vei primi o rezolutie de schimbare sau de transmitere voucher de cumparaturi cu contravaloarea produselor achizitionate de tine. Pentru a primi produsele noi va trebui sa achiti doar contravaloarea transportului de la depozitele Pestre.ro la locatia ta unde doresti sa fie trimise produsele noi.

Schimbarea se face o singura data pentru un client. In situatia in care dupa ce am schimbat produsul acesta nu se prinde nici a doua oara consideram ca actiunile care se intreprind de catre client pentru plantare/insamantarea produsului nu sunt cele corecte pentru buna dezvoltare a produsului vegetal si nu se va mai accepta inca o cerere de inlocuire gratuit.

Pentru a sti ce trebuie sa faci si mai ales cum trebuie sa faci ca vegetalele (butasi, bulbi, pomi, arbori, arbusti, seminte) sa se prinda din prima intra si citeste cu atentie articolele pe blog. Cauta pe blog dupa cuvinte ca trandafir, trandafiri, pomi, bulbi, seminte, butasi si vei afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare dintre acestea.