Se incarca...
Erbicid TURBO FLO Chemical Independent Group Erbicid TURBO FLO Chemical Independent Group

44,62 lei

Adauga in cos
Erbicid TURBO FLO Chemical Independent Group
Erbicid TURBO FLO Chemical Independent Group

Erbicid TURBO FLO Chemical Independent Group

  • 1 review

44,62 lei

Cantitate

Ambalaj

Adauga in cos
Calculeaza costul de livrare
  • Info stoc: Stoc magazin
  • Greutate 1,00 Kg
  • Produs livrabil in aprox. 2-3 zile lucratoare

  • Adauga in wishlist
  • Anunta-ma cand scade pretul

Comanda telefonica: 0374 464 464 sau la contact@pestre.ro

Transport gratuit

Comanda peste 299 lei lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Descriere produs

Informatii generale Erbicid TURBO FLO Chemical Independent Group :
TURBO FLO este un erbicid sistemic destinat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase si porumb. Patrunde in planta in cca o ora de la aplicare si actioneaza la nivelul meristemelor de crestere ale buruienilor. Primele simptome apar la circa o zi de la efectuarea tratamentului.
Compozitie si formulare: florasulam 6,26 g/litru + 2,4 D etilhexil ester 300 g/litru. Este formulat sub forma de suspoemulsie.
are in compozitie doua substante active cu mecanisme diferite de actiune asupra buruienilor;ambele componente active sunt sistemice;risc redus de spalare de ploaie datorita patrunderii foarte rapide in planta (1 ora de la aplicare);poate fi utilizat si la temperaturi mai scazute (peste 5°C);
spectru foarte larg de buruieni dicotiledonate combatute;combate foarte eficient Gallium aparine si Matricaria, chiar si atunci cand acestea sunt in faza avansata de crestere (peste 25 cm inaltime);combate samulastra de floarea soarelui si rapita;nu are remanenta de lunga durata in sol;dupa culturile tratate cu TURBO FLO se poate semana rapita fara nici un fel de restrictii si fara risc de fitotoxicitate;
poate fi utilizat la toate speciile de cereale paioase (grau de toamna, grau de primavara, orz, orzoaica, ovaz, secara) si la porumb;
Spectrul de buruieni combatute:combate cu succes si speciile de buruieni perene ca palamida (Cirsium arvense) si susaiul (Sonchus arvense);
Amaranthus sp., Ambrosia sp., Anthemis sp., Brassica sp., Centaurea cianus, Atriplex sp., Bifora radians, Lamium sp., Descurainia sp., Rumex acetosella, Capsella bursa pastoris, Sonchus arvensis, Chenopodium album, Cirsium arvense, Galium aparine, Matricaria sp.,Papaver rhoeas, Polygonum sp.,Sonchus sp.,Stellaria media,samulastra de floarea soarelui si alte 100 de buruieni cu frunza lata.
Mod de utilizare Erbicid TURBO FLO Chemical Independent Group :
-Grau: 0,4-0,6 l/ha primavara cand cultura de grau este in faza de infratire pana la formarea celui de al 3-lea internod.
-Porumb: 0,4–0,6 l/ha postemergent in faza de 4-6 frunze a plantelor de porumb.
La ambele culturi, doza de 0,4 l/ha se utilizeaza cand buruienile sunt pana in faza de 8 frunze, cultura are densitate normala si infestarea este cu specii anuale. Doza de 0,6 l/ha se utilizeaza atunci cand cultura este rara, infestarea dominanta este cu specii perene sau cand speciile anuale au peste 8 frunze in momentul tratarii.
Prepararea solutiei: se agita bine flaconul inainte de intrebuintare si se goleste in rezervorul echipamentului de stropit umplut pe jumatate cu apa. Se porneste sistemul de agitare, dupa care se completeaza rezervorul cu apa. Flaconul gol se clateste de 3 ori pentru a fi siguri ca intreaga cantitate a ajuns in rezervor si pentru ca aceste ambalaje goale sa poata fi colectate si apoi distruse prin sistemul de colectare SCAPA.
Aplicare: erbicidarea se efectueaza cu echipamente terestre si un volum de solutie de 200 - 300 l/ha. Se va evita ca solutia sa ajunga, prin deriva, pe alte culturi decat cele recomandate.
Atentie: TURBO FLO este toxic pentru organismele acvatice, de aceea se va evita ca produsul sau solutia de stropit sa ajunga in apele de suprafata, rauri, canale de irigatii, lacuri, drenuri .Solutia rezultat din spalarea echipamentului de stropit se va aplica pe cultura de porumb tratata. Nu se va administra pe alte culturi decat cele recomandate.
Date tehnice Erbicid TURBO FLO Chemical Independent Group :
subatante active : florasulam 6,26 g/l + 2,4 D etilhexil ester 300 g/l
Denumire produs : TURBO FLO
Nu este fitotoxic pentru culturile ce urmeaza dupa cultura tratata.
Produs formulat de : Chemical Independent Group sub licenta Dow AgroSciences.

Specificatii tehnice

Tip produs

Daunatori

Buruieni dicotiledonate, Palamida, Susai

Substanta activa

Florasulam

Concentratie substanta activa

florasulam 6,26 g/l + 2,4 D etilhexil ester 300 g/l

Tip de aplicare

Pompa, Vermorel, Pulverizare

Formulare

Suspensie concentrata

Tip cultura

Destinatie Utilizare

Profesional, Domestic

Masuri de precautie

toxic pentru organismele acvatice

Mod de utilizare

Poate fi utilizat si la temperaturi mai scazute (peste 5°C)

Producator

Chemical Independent

Rating 5.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Este un review la acest produs

Iustin Neamtu

Postat pe 23-06-2019 / 19:28

Produs eficient

Am un teren mare pe care am cultivat grau si am folosit acest erbicid foarte bun, care combate rapid un spectru larg de buruieni.

Argumente Pro

Combate repede buruienile

Argumente Contra

Nu

0 0

* numele dumneavoastra si comentariul vor fi afisate in pagina produsului.
Comenteaza
Vezi mai mult