Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

937,92 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

6.501,29 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

5.746,79 lei

5.946,79 lei (-200 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

7.366,97 lei

7.716,97 lei (-350 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

7.066,00 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 2

Taietoare beton online

Atunci cand iti propui sa alegi taietor beton sau masina de taiat beton trebuie sa iei in considerare cateva aspete principale.

Unul dintre principalele aspecte il reprezinta volumul de munca taieri beton sau taieri de asfalt la care va fi supus taietorul de beton.

Denumit si Masina de taiat asfalt daca volumul de munca este mare este recomandat sa fie ales un echipament de putere mare cu motor termic alimentat cu benzina care functioneaza in fata operatorului uman.

Pentru lucrari de volum mai mic se poate alege un taietor beton similar cu o drujba de taiat lemne, pretul fiind mai mic insa este mai greu de folosit deoarece utilizatorul trebuie sa stea aplecat si de asta nu se recomanda pentru activitati mari

Alt aspect in afara de putere este adancimea de taiere si autonomia in care masinilor de taiat beton sau asfalt cu motor termic.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi la masini de taiat beton va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletterul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.