Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Stabilizatoare de tensiune online

Avand in vedere fluctuatiile de curent existente in sistemul national de alimentare cu energie electrica, fluctuatii prezente mai ales in zonele extraurbane si in zonele cu o puternica dezvoltare a imobilelor pentru a va proteja echipamentele electrice si electronice din casa va recomandam sa achizitionati un stabilizator de tensiune sau un regulator de tensiune dupa cum mai este numit de specialisti.

Alegerea unui stabilizator de tensiune este obligatorie pentru urmatoarele echipamente care sunt destul de sensibile la variatiile mari de tensiune: centrala termice, televizoare, frigidere, aere conditionate

Aceste tipuri de electronice si electrocasnice se defecteaza destul de des cu costuri de reparatie mari datorita fluctuatiilor de tensiune.

Indiferent de vorbim de sub-tensiune sau supra-tensiune electronicele si electrocasnicele supuse la asemenea variatii se vor defecta cu siguranta.

Astfel pentru a le proteja va recomandam sa apelati gratuit la specialistii magazinului online pestre.ro ce va vor ghida in procesul de alegerea a unui stabilizator potrivit nevoilor dvs.

Principalele aspecte de care trebuie sa tineti cont in procesul de alegere a stabilizatoarelor de curent sunt:

Tipul tehnologiei folosite de stabilizatorul de curent.

Exista doua mari tipuri de stabilizatoare de curent ce se folosesc in ziua de azi:

- Stabilizator de tensiune cu servomotor - ofera o marja de eroare foarte mica, reglarea tensiunii facandu-se in mod constant. Stabilizatoarele de tensiune cu servomotor suni ideale  pentru frigider,  centrala termica,  masina de spalat, aparat de aer conditionat. Sunt mai precise dar mai scumpe decat cele cu transformator.

Nu ar trebui sa va lipseasca din primul moment un stabilizator de tensiune pentru centrala termica, mai ales ca centrala este un echipament scump, foarte greu de inlocuit datorita particularitatilor de montaj si costisitoare ca si reparatie. In plus centrala termica este un echipament cu functionare continua si vara si iarna in casa, asa ca nu credem ca va doriti sa se defecteze, mai ales in anotimpul friguros.

- Stabilizator de tensiune cu transformator - reglarea tensiunii se face cu ajutorul unor relee ce se declanseaza la anumite intervale. Este potrivit pentru consumatorii mici, casnici de tip, calculator, radiator electric. Puterea sau capacitatea exprimata in VA (volt amper) trebuie sa fie de doua ori mai mare decat puterea echipamentului pe care il protejeaza.

Capacitatea stabilizatorului de tensiune

Stabilizatorul pe care va ganditi sa il achizitonati ar trebui sa fie de doua ori mai puternic decat echipamentul pe care doriti sa il protejati de fluctuatiile de tensiune.

Puterea reala (exprimata in watti) a stabilizatorului ca si calcul general reprezinta aproximativ 80% din puterea afisata in VA (volt amper) (putere aparenta) pe instructiunile de utilizare.

Functiile suplimentare

Functiile suplimentare ale stabilizatorului sau regulatorului de tensiune sunt importante pentru ca va usureaza utilizarea acestuia. Principalele functii pe care le puteti gasi la un stabilizator sunt :

- functie de intarziere la pornire

- comutatoare la tensiunea de intrare

- protectie la subsarcina si suprasarcina

- protectie la supraincalzire

- protectie la scurtcircuit

- ecran digital

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte, reduceri si promotii la stabilizatoarele pentru centrala termica sau la celelalte tipuri de stabilizatoare de tensiune va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletter-ul pestre.ro magazin online

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.