Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

125,68 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Plasa sudata

Plasa sudata este utilizata ca armatura la elementele de suprafata, plane sau curbe: placile planseelor, peretii, zidurile de sprijin, radierele etc. Plasa sudata impiedica formarea de fisuri si crapaturi superficiale cauzate de retragerea umiditatii din ciment si asigura rezistenta si flexibilitate sapei la variatiile de temperatura.

Plasele sudate pot fi de diferite dimensiuni, plane sau la rola, curbate. Normativele actuale in constructii recomanda armarea cu plasa sudata a peretilor constructiilor. 

Pentru a creste rezistenta peretilor unei case vechi, sau construita conform unor normative depasite, referitoare la rezistenta la seism, sau a unui gard cu fundatie deteriorata se recomanda armarea cu plasa sudata. Diametrul minim acceptat depinde de tipul otelului utilizat la fabricarea barelor ce alcatuiesc plasele sudate ce trebuie sa fie de minim 5 mm. 

Indicatii de utilizare plasa sudata

Nu se admite armarea cu plase sudate a elementelor structurale cu rol important in protectia antiseismica a structurii de rezistenta, de exemplu a nivelelor inferioare ale constructiilor cu diafragme.

Plasele de sarma se transporta cu mare agrija, astfel incat, sa nu se deformeze si sa se degradeze de la depozit si pana in santier. Acestea se  depoziteaza cat mai aproape de locul de punere in opera, pentru a reduce la minimum numarul de manipulari.

Plasele se aseaza pe orizontala, iar pentru a evita murdarirea si corodarea plaselor, este interzisa montarea direct pe pamant! Inainte de utilizare, plasele se verifica, cele care prezinta degradari si deformari peste limitele admise dar si cele ale caror noduri nesudate ale ultimelor doua bare transversale sunt in procent mai mare de 5% din numarul total de noduri al fiecareia se elimina. Inainte de folosire, plasele sudate se curata de urme de murdarie, grasime, rugina neaderenta, vopsea etc.

In zonele in care o singura plasa nu este suficienta, se realizeaza procesul de innadire. Astfel, plasele sunt suprapuse, legate intre ele, la colturi cu sarma. In cazul in care lungimile pe care se innadesc plasele sunt mai mari de 4 m, se va realiza o legatura suplimentara intermediara.

Se recomanda, sa nu se ajunga la mai mult de trei plase suprapuse in zonele de innadire. Plasa sudata plastifiata este potrivita pentru imprejmuiri private, publice, rezidentiale, scoli, locuri de joaca sau curti pentru animale.

Invelisul plastifiat aditional aplicat ofera o rezistenta indelungata in timp si un aspect placut. Forma rigida a plasei sudate plastifiate se adapteaza la terenurile fara denivelari, oferind rezistenta la impact.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online. 

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.