Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
Pagina 1 din 2

Panouri gard bordurate

Imprejmuirea terenurilor private, terenurilor industriale, parcurilor, gradinilor, ansamblurilor rezidentiale, complexelor sportive poate fi realizata cu: panouri de gard, panouri bordurate, panouri zincate sau din otel.

Procesul de alegere a panourilor pordurate poate fi simplu si gresit daca te raportezi doar la cautari de genul panouri de gard ieftine sau cele mai ieftine panouri bordurate si poate fi simplu si corect daca tii cont de cateva aspecte importante ce te vor ajuta sa alegi panoul potrivit.

Inainte de alegerea tipului de panou potrivit, tine cont de functiunea principala pe care o vei atribui panoului, tipul de material din care este fabricat si modalitatile de montare. Astfel, panoul recomandat in functie de criteriile de mai sus este panoul bordurat.

Acesta este realizat din fire de sarma sudate intre ele perpendicular. Pentru ca acest material sa beneficieze de o protectie ridicata impotrivita coroziunii sarma folosita este zincata. Astfel, un panou de gard bordurat zincat capata o serie de calitati importante.

Panourile bordurate cunoscute in piata si sub numele de plasa bordurata sunt o solutie foarte eficienta pentru imprejmuire datorita designului placut, stabilitatii, duratei ridicate de viata si raportului calitate-pret.

Avantajele panourilor bordurate

  • Durata de viata ridicata – datorita sarmei care este trecuta printr-un proces de zincare
  • Montare si demontare usoara – datorita sistemelor speciale de prindere folosite
  • Forma robusta – datorata procesului modern de productie a materialelor: sudarea in puncte si presarea sarmei zincate in profilul bordurat
Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online. 

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.