Se incarca...

Nu rata reducerile de pana la 50% la pomi, butasi, arbusti, bulbi si seminte. Pentru reduceri intra aici

Masini de Gaurit cu Percutie - Bormasini

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

98,48 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

100,89 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

105,82 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

113,70 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

118,49 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

121,02 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

129,35 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

131,23 lei

153,02 lei (-21,79 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit

137,43 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

143,92 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 14

Masini de Gaurit cu Percutie - Bormasini

In procesul de alegere pentru o masina de gaurit probabil ca te vei simti coplesit de numarul foarte mare de echipamente electrice de acest gen pe care il vei regasi in aceasta categorie la Pestre.ro

Poti alege simplu facand cautare pe bormasina ieftina sau masina de gaurit pret, insa acest fel de a alege o masina de gaurit nu iti garanteaza ca ea va acoperi nevoile tale imediate si in majoritatea cazurilor nu vei alege produsul de care ai nevoie.

Pentru a alege masina de gaurit potrivita nevoilor tale iti recomandam cateva aspecte de care sa ti cont in acest proces:

Puterea este principalul aspect in procesul de alegere pentru o masina de gaurit sau o bormasina electrica deoarece cu cat puterea este mai mare cu atat masina de gaurit este mai buna si potrivita pentru a lucra in mai multe materiale (lemn, metal, plastic)

Din punct de vedere al felului in care functioneaza masinile de gaurit pot fi masini de gaurit cu coloana care sunt stationare si fixe si masini de gaurit mobile.

Din punct de vedere al alimentarii regasim masini de gaurit cu acumulator sau bormasina cu acumulator si masini de gaurit cu fir, toate fiind electrice. Cele alimentate cu fir sunt mai puternice, iar cele cu acumulator sunt mai mobile.

Din punct de vedere al actiunilor pe care le fac regasim masini de gaurit cu percutie sau bormasini cu percutie si masini de gaurit fara percutie.

Bormasina cu percutie are si functia care se regaseste la ciocanul rotopercutor pentru gauri in zidarie si chiar beton insa acestea sunt de tip hobby.

Bormasina electrica este termenul cel mai des intalnit in Romania atunci cand discutam despre o masina de gaurit electrica.

Tensiunea alimentarii este importanta mai ales la bormasinile cu acumulator deoarece o tensiune mare duce la un echipament mai bun si mai puternic. Tensiunea de curent continuu variaza intre 6 V si 36 V

Greutatea masinii de gaurit electrice este un aspect important in procesul de alegere deoarece utilizarea unui echipament greu in timp produce dureri de maini si de spate.

Viteza de gaurire a bormasinii este iar un factor important si poate varia de la 300 rpm pana la 1500 rpm functie de materialul de gaurit. Pentru materialele dure si gauri de diametre mari numarul rotatiilor trebuie sa fie minim - exemplu lemnul dur, otelul se pot gauri cu mai putin de 1000 rpm.

Pentru a beneficia de le mai bune oferte la masini de gaurit va recomadam sa va inregistrati gratuit la newsletterul pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.