Se incarca...

Nu rata reducerile de pana la 30% la pomi, butasi, arbusti, bulbi si seminte. Pentru reduceri intra aici

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Echere si Roti de Masurat Distante

Principalele unelte si scule de masurat ce se folosesc la masurarea dimensiunilor suprafetelor mici si medii sunt  rotile de masurat. Acestea se folosesc in special pentru masurarea suprafetelor de pamant, masurand distante foarte mari. 

Aceste roti de masurat au ca unic dezavantaj faptul ca omul trebuie sa se deplaseze pe lungimea ce trebuie masurata pe langa roata de masurat.

Calitatea rotilor de masurat este data de precizia masurarii si usurinta cu care masoara lungimile, precum si ergonomia in procesul de masurare pentru a reduce la maxim efortul utilizatorului.

Ca si echipamente de masurat ce se intalnesc deseori in zona de Bricolaj si constructii sunt echerele de masura ce sunt folosite pentru a da unghi diverslor zone in procesul de taiere, montaj sau asezare a subansamblelor.

Pentru a bemeficia de cele mai bune preturi, reduceri si promotii va recomandam sa consultati gratuit specialsitii magazinului online pestre.ro si sa va abonati de asemenea gratuit la newsletter.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.