Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

246,26 lei

Adauga in cos
In stoc
(0)

152,62 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

1.730,84 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Detectoare de Metale si Cabluri

In general detectoarele pe care le veti gasi pe Pestre.ro magazin online sunt detector de metale, detectoare de cabluri sau detectoare termice, detectoare de caldura sau termodetectoare.

Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa achizitionati un detector metale sunt frecventa de lucru si forma si marimea bobinei de cautare

Pentru a identifica obiecte mici de metal aveti nevoie de detectoare de frecventa cat mai mare.

Cele mai frecvente forme ale bobinei de cautare sunt: forma eliptica, forma rotunda si forma dreptunghiulara

Atunci cand esti electrician sau instalator sa ai detectoare de cabluri nu este o optiune ci o necesitate in ziua de astazi pentru a lucra usor rapid fara sa produci daune clientilor.

Detectoarele de cabluri pot detecta conductorii parcusi de curent pana la tensiunea de 300 V, precum si pe cei care nu sunt parcuri de curent.

Detectoarele se impart in trei clase mari

- detectoare care pot identifica cablurile si liniile ingropate sub pamant

- detectoare care pot identifica cablurile si liniile ingropate in pereti

- detectoare care au ambele functii ale celor doua de mai sus

Deasemenea functie de sistemul de avertizare a identificarii liniilor si cablurilor detectoarele de cabluri pot avertiza acustic, optic si vizual.

Detectoarele termice, detectoarele de caldura sau termodetectoarele sunt eficiente pentru cosntructori si instalatori pentru a eficientiza operatiunile de izolare si solutiile de incalzire pentru constructii.

Atunci cand utilizezi un detector de caldura vei observa vizual zonele unde functie de intervalele de temperatura este mai cald sau mai frig intr-o incinta sau pe o suprafata

In procesul de utilizare a unui detector de caldura poti oberva fie pe ecranul acestuia cu rosu de obicei zonele cu nivel ridicat de caldura si cu albastru zonele de nivel scazut de caldura.

Termodetectoarele mai noi folosesc un fascicul laser care isi schimba culoarea functie de zona pe care este proiectat de la albastru - zonele mai reci - la rosu - zonele mai calde.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi la Detectoare de metale, Detectoare de cabluri si Detectoare de caldura va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletterul Pestre.ro

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.