Se incarca...

Aparate de Taiere cu Plasma - Debitare cu Plasma

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(2)

3.834,00 lei

4.434,00 lei (-600 lei)

Adauga in cos
Stoc magazin
(0)

1.146,66 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

1.574,65 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

1.123,55 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

1.183,37 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

1.038,57 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

1.164,28 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Aparate de Taiere cu Plasma - Debitare cu Plasma

In categoria Aparate de taiere cu plasma din cadrul Pestre.ro magazin online veti gasi o gama diversa de dispozitive de taiere produse de unii dintre cei mai mari producatori internationali din domeniu.

Avand in vedere numarul si diversitatea echipamentelor de debitare cu plasma existenta in piata surprinde foarte mult lipsa informatiilor de care poate beneficia clientul nespecializat in procesul de achizitie a unui asemenea aparat.

Aparatele de debitare cu plasma reprezinta cel mai rapid, economic si eficient aparat pentru a taia grosimi de tabla de pana la 35 mm.

Alegerea unui echipament de taiere cu plasma este important a nu se restrange doar la pretul cel mai mic ci a porni de la nevoile pe care le aveti si pe care estimati ca le veti avea pentru a putea acoperi cu aparatul cumparat pe termen lung aceste nevoi.

Obligatoriu in procesul de utilizare a unui aparat de taiere cu plasma trebuie sa oflositi mese de taiere si filtre pentru blocarea noxelor ce se elimina in procesul de taiere.

Principalele caracteristici ale unui aparat de taire cu plasma de care trebuie sa tineti cont in procesul de alegere sunt:

Tipul generatorului de plasma - Aceste generatoare de plasma pot fi de trei tipuri:

Generatoare de plasma cu aer comprimat - Sunt cele mai simple generatoare de plasma. Debiteaza folosind aerul comprimat si nu folosesc gaz de protectie. Au costul cel mai mic de achizitie.

Generatoare de plasma de mare productivitate - Create pentru a fi montate pe echipamente automate de taiat, industriale. Debiteaza folosing gaz plasmagen sau gaz de protectie.

Generatoare de plasma de precizie ridicata - Sunt create pentru a fi montate pe echipamente profesionale industriale de taiat si sunt singurele care permit marcarea pieselor.

Comanda Numerica CAD/CAM - foarte importanta in performanta, eficienta, precizia taierii si fiabilitatii echipamentului.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si noutati la Aparate de taiere cu plasma va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletter-ul Pestre.ro .

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.