Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Dezinfectant Preventol CD 601, Bayer -10%

Compatibil cu acest produs:

Dezinfectant Preventol CD 601, Bayer

  • COD #43
  • Producator: Bayer
  • Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
    Va multumim.

Informatii generale Dezinfectant Preventol CD 601, Bayer

Retras pana la reomologare, momentan nu are aviz sanitar de la ministerul sanatati

Dezinfectantul Preventol CD 601, este un concentrat de dezinfectant Bayer gata preparat cu un spectru larg de activitate microbicidă.

Eficienta antimicrobiană a Dezinfectantului Preventol  CD 601 a fost testată atat in ceea ce priveste calitatea si cantitatea dezinfectiei suspensiilor cat si dezinfectia de suprafată, in conformitate cu specificatiile regulamentelor stricte DGHM (Societatea Germană de Igienă si Microbiologie).

Dezinfectantul Preventol CD 601 are in compozitie ingrediente active: Preventol CMK (clorocresol), Preventol O extra (o-fenilfenol, Preventol GDA 50 (glutardialdehidă) cat si alte ingrediente: surfactanti, solventi, apă si auxiliare.

Daunatori vizati

Bacterii (Salmonella enteridis,Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus mirabilis, Streptococcus faecalis, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae)

Fungii (ciuperci) - Candida albicans, Aspergillus fumigatus

Virusi (Hepatita B/HIV, Poliovirus tip 1, Herpes simplex, Vaccinia virus, Adenovirus)

Mod de utilizare

Dezinfectantul Preventol CD 601 este dezinfectantul cu spectru larg de aplicare care dezinfectează si curătă intr-o singură etapă fiind adecvat utilizării in practica medicală si spitale.

Aplicabilitate Preventol CD601Dezinfectantul Preventol CD 601 se foloseste :

-In zonele urbane, rezidentiale, cartiere de locuinte, parcuri, spatii de agreement in aer liber, camine de batrani, gradinite, etc.

-Spitale, policlinici, mijloace de transport

-Zone industriale

-Grajduri si adaposturi de animale

Concentratia Dezinfectantului Preventol CD 601 necesară pentru aplicare pentru dezinfectarea de calitate a suspensiilor după o perioadă de contact de 15 minute a fost intre mai mic de 0,1 si 0,5%, in functie de germenul de testare. Totusi, in cazul Candida albicans a fost necesară o concentratie a aplicatiei de 0,25% pentru un timp de contact de 15 minute.

La testele de dezinfectare a suspensiei cantitative, concentratia necesară pentru reducerea numărului de germeni cu minimum 10.5 timp pentru un timp de contact de 15 minute a fost intre mai mic de 0,1 si 1,0%.Masuri preventive: Dezinfectantul Preventol CD 601 este o solutie incoloră, cu vscozitate redusă. Trebuie evitate contactul cu pielea si inhalarea vaporilor.

Măsurile de precautie recomandate in general pentru manipularea substantelor chimice trebuie respectate, cum ar fi utilizarea ochelarilor de protectie, a mănusilor de protectie si echipamentului de protectie. Dacă produsul intră in contact cu pielea, zona afectată trebuie spălată imediat cu cantităti mari de săpun si ap. Dacă produsul intră in contact cu ochii, locul trebuie spălat cu o cantitate foarte mare de apă. Dacă iritatia persistă, trebuie să consultati un medic. Imbrăcămintea contaminată trebuie schimbată imediat.

Date tehnice

Ambalare : bidon 3 L

Compozitie: Preventol CMK (clorocresol)-4.5%, Preventol O extra (o-fenilfenol-7%, Preventol GDA 50 (glutardialdehidă)-4.25% cat si alte ingrediente: surfactanti, solventi, apă si auxiliare.

Produs de Bayer Germania

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Dezinfectant
Dozaj: Candida 0.25%, Dezinfectare: 0.1% - 0.5%, Reducere numar germeni: 0.1% - 1.0%
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !