Se incarca...

Campania de primavara a inceput cu reduceri de pana la 50% la peste 5000 de produse. Intra si alege-ti produsul pentru casa si gradina ta. Gasesti reducerile aici

Dezinfectanti si Detergenti pentru Uz Veterinar

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

93,85 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

89,10 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

29,70 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

105,43 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

181,17 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

73,55 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

252,49 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

256,24 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 2

Dezinfectanti si Detergenti pentru Uz Veterinar

Principala activitate de care trebuie sa tineti cont in procesul de crestere si ingrijire a animalelor si psarilor o reprezinta mentinerea si intretinerea igienei din ferma sau gospodarie

Principalele produse ce va ajuta pentru a mentine un nivel ridicat de igiena si astfel a va proteja animalele si pasarile de boli sau maladii sunt dezinfectantii veterinari.

Prin folosirea dezinfectantilor si detergentilor veterinari mentineti un nivel de igiena ridicat, iar riscul ca animalele si pasarile sa se imbolnaveasca este mult mai scazut, astfel eficienta activitatii de crestere a animalelor va fi mai mare cu productii mai mari la sfarsitul ciclului de crestere.

Unele din pricipalele actiuni de dezifectare in care este recomandat sa folositi dezinfectanti si detergenti veterinari sunt dezinfectarea ugerului inainte de mulgere sau inainte de tratament, dezinfectarea locala inainte de vaccinare sau de a aplica medicamente injectabile la porci, dezinfectarea locala inainte de procesul de castrare la porci sau tauri.

Pentru a beneficia de cele mai bune produse din categoria detergenti si dezinfectanti veterinari va recomandam sa apelati gratuit la specialistii magazinului online pestre.ro.

In plus daca va abonati gratuit la newsletter-ul pstre.ro veti beneficia de cele mai bune preturi, oferte si promotii la toata gama de dezinfectanti si detergenti veterinari.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.