Se incarca...

Cresterea animalelor si a pasarilor

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Cresterea animalelor si a pasarilor

In cadrul categoriei Cresterea animalelor si pasarilor incercam sa va oferim gama completa de produse, accesorii si consumabile pentru de creste si dezvolta de la un singur exemplar pana la ferme animale de dimensiuni mici si medii animale si pasari.

Principalele produse ce se regasesc intr-o gospodarie sau intr-o ferma de dimensiuni mici si medii pentru cresterea animalelor si pasarilor sunt:

Incubator oua sau clocitoare oua -  aceste incubatoare au rolul de a scoate un nr mare si foarte mare  de pui o data,  fara sa mai fie nevoie de gaini clocitoare cu un randament foarte mare al puilor ce ies din ou.

Gard electric - este un produs foarte important in procesul de pasunat sau de  ingradire controlata  a animalelor  fara sa  trebuiasca  sa fiti prezenti in apropierea acestora. In plus ofera protectie si la animalele salbatice

Mulgatoare sau Aparate de muls - prezenta acestor echipamente in gospodarie sau ferma animala a devenit obligatorie pentru o eficienta crescuta. Mulgatorile pot fi structurate functie de animalul pentru care le folosim inmulgatoare caci, mulgatoare oi, mulgatoare capre

Concentrat pui sau Furaje pui - aceste produse sunt necesare in procesul de crestere si dezvoltare a puilor.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte, reduceri si promotii va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletterul pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.