Se incarca...

Cresterea animalelor si a pasarilor

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Cresterea animalelor si a pasarilor

mulgatoare vaci, furaje animale, cresterea animalelor si pasarilorIn cadrul categoriei Cresterea animalelor si pasarilor oferim o gama completa de produse, accesorii si consumabile pentru cresterea si dezvoltarea fermelor de animale de dimensiuni mici si medii.

Principalele produse ce se regasesc intr-o gospodarie sau intr-o ferma de dimensiuni mici si medii pentru cresterea animalelor si pasarilor sunt:

Incubator oua sau clocitoare oua - aceste incubatoare au rolul de a scoate un numar mare si foarte mare de pui o data, fara sa mai fie nevoie de gaini clocitoare cu un randament foarte scazut al puilor ce ies din ou.

Gard electric - este un produs foarte important in procesul de pasunat sau de  ingradire controlata  a animalelor. In plus acesta ofera protectie si impotriva animalele salbatice.

Mulgatoare sau Aparate de muls - prezenta acestor echipamente in gospodarie sau ferma animala a devenit obligatorie pentru o eficienta crescuta. Mulgatorile pot fi structurate in functie de animalul de destinatie mulgatoare cai, mulgatoare oi, mulgatoare capre.

Concentrat pui sau Furaje pui - aceste produse sunt necesare in procesul de crestere si dezvoltare a puilor.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte, reduceri si promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletterul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.