Se incarca...

Cum se livreaza

Livram oriunde in ROMANIA.

Nu exista comanda minima, puteti comanda in orice cantitate si de orice valoare.

Comenzile se expediaza in maxim 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice.

Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 499 lei cu TVA inclus livrarea se face in mod gratuit  (mai putin pentru categoriile Scari, Pamant si Turba, seminee si sobe care din cauza greutatii mari in raport cu pretul nu se pot supune acestei reguli) in Bucuresti si orasele in care curierul selectat in procesul de comanda are agentii proprii. 

Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Nemo Express, DragonStar Curier si Urgent Cargus).

COSTUL LIVRARII NU DEPINDE DE LOCALITATEA SAU ADRESA DE LIVRARE CI DOAR DE GREUTATEA PRODUSULUI. INDIFERENT DE LOCALITATEA DE LIVRARE (SAT, COMUNA. ORAS) COSTUL DE LIVRARE ESTE ACELASI.

Pentru toate produsele aflate in stoc magazin termenul de livrare este de aproximativ 48 de ore  de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 12:00.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele se livreaza pana la dvs acasa, la usa, in curte sau in locatia unde doriti sa le primiti. Doar daca drumul pana la dvs acasa nu permite accesul cu masina va trebui sa mergeti dvs sa le ridicati de la cea mai apropiata unitate a curierului.

* Costul de livrare pentru primul kg este maxim 12 Lei - TVA inclus

**Costul de livrare include primul kg, restul kg suplimentare se tarifeaza cu maxim 1.3 Lei/kg suplimentar - TVA inclus

Exemplu - daca un produs cantareste 5  kg costul de transport va fi (primul kg =12 lei) + (4 Kg= 4 x 1,3 Leu) adica 12+5.2=17.2 Lei Tva Inclus.

***Nu se percepe taxa de Km suplimentari intre Agentia NEMO si adresa de livrare

***Nu percepe taxa de Km suplimentari intre Agentia Urgent - Sprint Curier si adresa de livrare 

Daca comanda se plateste ramburs (cash la curier) suplimentar la taxa de transport este taxa de colectare bani si este de 6.2 Lei indiferent de valoare. Aceasta taxa este o taxa pe care noi Pestremir SRL o platim la curieri pentru colectarea banilor de la dvs. si depunerea lor la noi in cont.

Pentru ca aceasta taxa de 6.2 lei sa nu mai existe va recomandam sa faceti plata cu cardul.

Ultima actualizare: 17.03.2017