Se incarca...

Nu rata reducerile de pana la 50% la pomi, butasi, arbusti, bulbi si seminte. Pentru reduceri intra aici

Cum se livreaza

                    Livram oriunde in ROMANIA!

Nu exista comanda minima, poti comanda in orice cantitate si de orice valoare.
Comenzile se expediaza in maxim 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice.
Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 499 lei cu TVA inclus livrarea se face in mod gratuit (mai putin pentru categoriile Scari, Pamant si Turba, Seminee si sobe, Motocultoare si Motosape, butoaie si bazine, decoratiuni gradina, canistre si bazine de combustibil care din cauza greutatii mari si a volumului mare de asemenea, in raport cu pretul, nu se pot supune acestei reguli) in Bucuresti si orasele in care curierul selectat in procesul de comanda are agentii proprii. 

Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Nemo Express, DragonStar Curier).
COSTUL LIVRARII NU DEPINDE DE LOCALITATEA SAU ADRESA DE LIVRARE CI DOAR DE GREUTATEA PRODUSULUI. INDIFERENT DE LOCALITATEA DE LIVRARE (SAT, COMUNA, ORAS) COSTUL DE LIVRARE ESTE ACELASI.

Pentru toate produsele aflate in STOC MAGAZIN termenul de livrare este de aproximativ 48 de ore de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 12:00.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea / continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele se livreaza pana la tine acasa, la usa, in curte sau in locatia unde doresti sa le primesti. Doar daca drumul pana la tine acasa nu permite accesul cu masina va trebui sa mergi sa le ridici de la cea mai apropiata unitate a curierului.

* Costul de livrare pentru primul kg este maxim 12,5 Lei - TVA inclus
**Costul de livrare include primul kg, restul kg suplimentare se tarifeaza cu maxim 1.5 Lei/kg suplimentar - TVA inclus

Exemplu - daca un produs cantareste 5 kg costul de transport va fi (primul kg =12,5 lei) + (4 Kg= 4 x 1,5 Leu) adica 12,5+6=18.5 Lei Tva Inclus.

***Nu se percepe taxa de Km suplimentari intre Agentia NEMO la adresa de livrare
***Nu se percepe taxa de Km suplimentari intre Agentia Urgent - Sprint Curier si adresa de livrare 

Daca comanda se plateste ramburs (cash la curier) suplimentar la taxa de transport este taxa de colectare bani si este de 6.9 Lei indiferent de valoare. Aceasta taxa este o taxa pe care noi Pestremir SRL o platim la curieri pentru colectarea banilor de la tine si depunerea lor la noi in cont.