Se incarca...

Cum se livreaza

                    Livram oriunde in ROMANIA!

Nu exista comanda minima, poti comanda in orice cantitate si de orice valoare.
Comenzile se expediaza in maxim 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii de catre operatorii Pestre.ro telefonic pe mail sau sms..
Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 499 lei cu TVA inclus livrarea se face in mod gratuit oriunde in Romania
Exceptii de la regula de transport gratuit comenzi peste 499 lei - Avand in vedere caracteristicile de volum, dimensiuni si greutate urmatoarele categorii de produse nu beneficiaza de transport gratuit la comenzi peste 499 lei - Scari, Pamant si Turba, Seminee si sobe, Motocultoare si Motosape, Semanatori si Fertilizatoare, Butoaie si bazine, Decoratiuni gradina, Canistre si bazine de combustibil, Radiatoare, Aer Conditionat, Betoniere

Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Nemo Express Curier, DragonStar Curier).
COSTUL LIVRARII NU DEPINDE DE LOCALITATEA SAU ADRESA DE LIVRARE CI DOAR DE GREUTATEA PRODUSULUI. INDIFERENT DE LOCALITATEA DE LIVRARE (SAT, COMUNA, ORAS) COSTUL DE LIVRARE ESTE ACELASI.

Pentru toate produsele aflate in STOC MAGAZIN termenul de livrare este de aproximativ 48 de ore de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 12:00.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea / continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele se livreaza pana la tine acasa, la usa, in curte sau in locatia unde doresti sa le primesti. Doar daca drumul pana la tine acasa nu permite accesul cu masina va trebui sa mergi sa le ridici de la cea mai apropiata unitate a curierului.

* Costul de livrare pentru primul kg este maxim 13 Lei - TVA inclus
** Costul de livrare include primul kg, restul kg suplimentare se tarifeaza cu maxim 1.8 Lei/kg suplimentar - TVA inclus

Exemplu de calcu- daca un produs cantareste 5 kg costul de transport va fi (primul kg =13 lei) + (4 Kg= 4 x 1,8 Leu) adica 13+7,2=20.2 Lei Tva Inclus.

***Nu se percepe taxa de Km suplimentari intre Agentia Curierului si adresa de livrare in situatia in  care  aceasta din urma se afla in alta localitate decat ceva mai apropiata agentie.

**** Daca comanda se plateste ramburs (cash la curier) suplimentar la taxa de transport este taxa de colectare bani si este de 6.9 Lei indiferent de valoare. Pentru a evita aceasta taxa va recomandam sa platiti cu cardul in procesul de finalizare a comenzii.

Aceste taxe sunt taxe pe care noi Pestremir SRL le platim la curieri pentru transportul produselor si colectarea banilor de la client si depunerea banilor de catre curieri in conturile noastre.

Actualizare Aprilie 2019