Se incarca...

Cum comand

1. Comanda telefonica

Poti oricand in intervalul de lucru :

                               L-V: 9:00 - 18:00
                            

sa comanzi telefonic la numarul de telefon: 0374 464 464 . Un operator dedicat, iti va prelua comanda, o va procesa si va finaliza livrarea catre tine in cel mai scurt timp posibil.


2. Comanda pe e-mail

Poti sa comanzi printr-un e-mail trimis la contact@pestre.ro . E-mailul trimis de tine trebuie sa contina obligatoriu:
  • - numar de telefon valabil la care sa te putem contacta 
  • - datele de facturare 
  • - datele de livrare 
  • - produsul 
  • - cantitatea dorita
Un operator dedicat te va contacta telefonic si va confirma livrarea comenzii. Comanda nu este considerata confirmata spre a fi livrata fara sa fie confirmata telefonic sau fara sa primiti mail cu data aproximativa de livrare (in situatia in care nu vreti sa fiti contactat telefonic)3. Comanda online

Pentru a accesa categoria dorita, foloseste meniul de navigare din partea stanga. Procedura de cumparare online a produselor prin adaugare in cos: 

Pentru a cumpara produse aparent asemanatoare, odata intrat in pagina unui produs, utilizeaza modulul de comparare apasand butonul Compara cu alt produs situat in pagina de produs imediat sub informatia de pret. Comparatia poate fi facuta numai pentru produse din cadrul aceleiasi categorii. Poti compara maxim 4 produse odata.

Pentru a gasi produsul dorit poti folosi si caseta Cauta produse in magazin, situata in partea superioara a fiecarei pagini.

Ca sa previzualizezi o posibila comanda, poti adauga produsele dorite in cos si apoi sa le vizualizezi apasand pe butonul Cosul Meu, aflat in partea dreapta sus. Pentru aceasta nu trebuie sa fii autentificat. Tot de aici poti sa "Vizualizezi" sau sa "Golesti cosul" de cumparaturi.

Realizarea efectiva a comenzii se realizeaza in 3 pasi:  din 3 - , Pasul 2 din 3 - introducerea datelor de livrare si Pasul 3 din 3 - Apasarea butonului "Trimite comanda".

Pasul 1 - Adaugarea de produse in cos

Alege produsele dorite. 
Daca ai gasit un produs ce doresti sa-l achizitionezi trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:
- adauga produsul in cosul de cumparaturi folosind butonul  ADAUGA IN COS
Pagina de produs adauga in cos
- poti alege ulterior optiunea TRIMITE COMANDA sau CONTINUA CUMPARATURILE
Pagina de produs trimite comanda sau continua cumparaturile
-- dupa ce te-ai hotarat ce produse sa achizitionezi mergi sa revizuiesti cosul de cumparaturi apasand butonul TRIMITE COMANDA sau apasand pe COSUL MEU si apoi COMANDA in partea dreapta sus.
- dupa ce te-ai hotarat ce produse sa achizitionezi mergi sa revizuiesti cosul de cumparaturi apasand butonul TRIMITE COMANDA sau apasand pe COSUL MEU si apoi COMANDA in partea dreapta sus
Hover cosul de cumparaturi cu produse


Pasul 2 - Introducerea datelor de livrare
In pagina cosului de cumparaturi se marcheaza metoda de livrare si metoda de plata.
Pagina cosului de cumparaturi pestre.ro


- se introduc informatiile de livrare 

Pagina de cos informatii de livrare

- se introduc informatiile de contact, pentru a putea fi informat de starea comenzii si pentru a primii factura, proforma si alte documente 
-se apasa butonul TRIMITE COMANDA

Pagina cosului de cunparaturi informatii de contactPasul 3

Confirmarea comenzii spre livrare

Pe adresa de e-mail pe care ne-ai indicat-o vei primi automat un mesaj prin care ti se confirma ca a fost primita comanda, se indica operatorul de vanzari care se va ocupa de comanda ta.
Comanda este valabila spre a fi livrata doar daca un operator dedicat te va contacta telefonic si va confirma livrarea comenzii. Comanda nu este considerata confirmata spre a fi livrata fara sa fie confirmata telefonic sau fara sa primiti mail cu data aproximativa de livrare (in situatia in care nu vreti sa fiti contactat telefonic)
Pe aceasta adresa de e-mail vei primi proforma, factura si actele de garantie.
MULTUMIM!