Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Uscatoare de aer online

Generatoarele sunt masini care produc energie electrica, si au motor diesel sau pe benzina. Cu ajutorul www.pestre.ro puteti identifica Generatorul potrivit functie de nevoiele dvs. de consum. Generatoarele pot avea functie de AVR (Regulator de tensiune). Generatoarele pot fi pentru curent monofazi sau trifazic acestea din urma fiind folosite in mediul de lucru  Profesional. Generatoarele se mai pot clasifica dupa gradul de portabilitate in generatoare portabile si generatoare fixe. Deasemenea pot fi impartite si in Generatoare digitale si generatoare mecanice.
Compresoarele sunt masini electrice sau cu motor termic care produc presiune in spatii inchise ermetic. Compresoarele pot fi electrice sau cu motor termic alimentat cu combustibil. Acestea din urma sunt compresoare semiprofesionale sau profesionale caracterizate prin puteri mari, debit mare de aer si capacitati mari de presiune.
Alegerea unui compresor se face tinant cont de nevoile existente. De obicei pentru uzul casnic se aleg compresoarele alimentate electric. Alegerea unui compresor online de la Pestre.ro este foarte facila datoorita nr mare de specifcatii existente la fiecare produs. Compresoarele ieftine sunt folosite in mediul casnic.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.