Se incarca...

Incalzire in Pardoseala cu Folie incalzitoare

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Incalzire in Pardoseala cu Folie incalzitoare

Foarte multi proprietari de case sau apartamente sau viitori proprietari aflati in procesul de constructie a unei locuinte au ca si principala incercare pe care trebuie sa o depaseasca alegerea sistemului de incalzire.

Avand in vedere temperaturile destul de scazute in sezonul rece, sistemul de incalzire pe care ar trebui sa il alegeti trebuie sa respecte doua functionalitati clare:

- sa fie eficient pentru locuinta dumneavoastra functie de nivelul de confort dorit, de ncesarul de energie al locuintei, de pierderile energetice ale locuinte

- sa fie eficient din punct de vedere al costurilor - atat costuriled eutilizare cat si costurile de instalare

- sa fie sigur pe toata perioad autilizarii

- sa nu fie necesare intretineri speciale costisitoare.

Pornind de la aceste nevoi sistemele de incalzire in pardoseala electrice capata din ce in ce mai mult avant printre clienti.

Unul din cele mai revolutionare sisteme de incalzire in pardoseala electrica este Incalzirea cu folie.

Sistemul de incalzire in pardoseala cu folie incalzitoare este o solutie ce se bazeaza pe radiatiile infrarosii in pardoseala, tavane de gips-carton sau pereti.

Aceasta folie se alimenteaza la 220 V, la 12 V sau 24 V. 

Denumita si film flexibil imprimat pentru incalzire, folia de incalzire are o grasime de 0,4 mm, astfel ca se poate instala cu usrinta sub parchetul laminat fara ca acesta sa se inalte prea mult.

Aceasta solutie de incalzire in pardoseala electrica poate fi utilizata atat ca solutie unica de incalzire, sau poate fi un sistem complementar de incalzire la sistemul existent deja.

Sistemul de incalzire cu folie carbonica este compus din:

- folia carbonica incalzitoare sau filmul de incalzire

- termostatul digital

- senzorul de temperatura pentru pardoseala

- izolatori electrici pentru conectori

- izolatori pentru barele de cupru 

- conectori

- izolatori electrici pentru capatul liber al foliei

Dimensionarea sistemului de incalzire cu folie o gasiti mai jos:

Sistem de incalzire cu folie

Elementul de încălzire cu element de carbon (conductor electric) și pasta de argint sunt tipărite pe folie din material izolant și material ignifug, care urmează să fie combinat cu filmul tip Laminex după realizarea unui electrod din folie de cupru.

Carbonul emite căldură, raze infraroșii și anioni cu ajutorul unei rezistențe electrice. 

Folia, bazata pe căldură radiantă în infraroșu, dă un efect de încălzire mai lung decât alte sisteme de încălzire. Undele de raze infraroșii și anionii sunt cunoscute pentru a suprima în mod eficient mirosurile și creșterea germenilor și a stimula metabolismul corpului uman, in plus menționam si asigurarea unui mediu sănătos

Puteti obtine cele mai bune preturi, oferte si reduceri daca va inregistrati gratuit la newsletterul pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.