Se incarca...

Incalzire in Pardoseala cu Covoras Electric

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

1.067,95 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

1.105,63 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

1.253,00 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

1.573,99 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

2.014,09 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

Incalzire in Pardoseala cu Covoras Electric

Atunci cand ne apucam sau suntem in plin proces de constructie a unei case, una din principalele probleme sau incercari la care suntem supusi o reprezinta alegerea si dimensionarea sistemului de incalzire.

Acelasi lucru se intampla si cand amenajam sau reamenajam locuinta mai ales daca:

- dorim sa reducem riscul generat de utilizarea gazelor.

- dorim sa reducem riscul generat de posibilitatea de inundatie daca se sparge un calorifer sau o teaba de agent termic.

- dorim sa nu ne mai lovim de birocratia autoritatilor ce trebuie sa ne dea avizele pentru racordarea la retaua nationala de gaze.

- dorim sa reducem costurile generate de firmele autorizate care ne realizeaza conexiune intre locuinta si teava principale de gaze de la poata sau de pe scara blocului.

- dorim sa reducem riscul de imbonalnavire prin faptul ca praful nu se mai ridica in incapere.

Pentru a scapa de cele de mai sus foarte multi proprietari in ultima vreme apeleaza la sistemele de incalzire in pardoseala electrice.

Una dintre cele mai bune si eficiente solutii de incalzire in pardoseala o reprezinta incalzirea in pardoseala cu covorase electrice.

Covorul electric de incalzire in pardoseala este un cablu subtire de incalzire montat pe o plasa din material plastic cu latimea uzuala de 0.5 m. Ele sunt dimensionate la lungimi diferite functie de nevoia fiecaruia.

Principalele aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare la alegerea unui sistem de incalzire in pardoseala cu covoras electric sunt:

- Aceasta solutie de incalzire se recomanda pentru pardoselile subtiri de obicei. Montarea covorasului se face direct sub gresie, placi ceramice sau pardoseala, in stratul de nivelare sau adeziv.

- Sistemul de incalzire in pardoseala cu covoras se preteaza la renovari de mai mica amploare.

- Spatiul ocupat de acest tip de sisteme este de 3-4 mm.

- Covorasele electrice pentru incalzire in pardoseala vin in doua nivele de putere 100 W/mp si 150 W/mp. Covorasele de 150 W/mp se folosesc in zone cu necesar energeti ridicat ca si sistem principal cum ar fi bai sau zone cu pardoseala rece. Cele de 100 W/mp se folosesc in zone cu necesar energetic mai mic ca si solutie complementara sau sistem auxiliar - bucatiarii, camera de zi, birou de lucru.

- In situatia in car ein procesul de amenajare nu se poate sau nu doriti sa scaoteti gresia existenta exista covorase electrice pentru incalzire in pardoseala autoadezive care se monteaza peste gresie. Ele au o grosime de maxim 5 mm astfel ca podeaua nu se inalta mult.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletterul pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.