Se incarca...

Incalzire in Pardoseala cu Cabluri Electrice

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Incalzire in Pardoseala cu Cabluri Electrice

incalzire in pardosealaIn procesul de constructie sau de pregatire pentru sezonul rece a unei case trebuie sa tii cont de foarte multe aspecte, dar unul dintre cele mai importante clar il reprezinta sistmul de incalzire.

Dependenta de reteaua nationala de furnizare a gazului, de birocratia autoritatilor, de riscurile implicate de utilizarea gazului si sistemelor cu agent termic, fac tot mai multi dintre proprietarii de case si apartamente sa se orienteze catre sisteme de incalzire electrice.

Foarte utilizate in ultima vreme ca si solutii pentru confort termic, sunt sistemele de incalzire in pardoseala electrice, care sunt mult mai sanatoase si mai sigure decat sistemele de incalzire traditionale prin calorifere murale, cu centrale alimentate cu gaz.

Unul din sistemele de incalzire in pardoseala ales foarte des de clienti, este sistemul de incalzire in pardoseala cu cabluri.

Principalele specificatii si mentiuni de care trebuie sa tii cont, ale acestui tip de sisteme de incalzire in pardoseala electrice sunt:

  • Cablurile de incalzire ce se monteaza sub un strat de beton (sapa) de aproximativ 3-5 cm, sunt pretabile in special constructiilor noi, dar si celor vechi, daca insa poti amenaja aceasta sapa in interiorul casei, in special prin eliminarea podelei vechi si inlocuirii acesteia cu una noua pretabila la incalzirea prin pardoseala.
  • Incalzirea prin cabluri se recomanda pentru cladirile care au necesar energetic mic in situatia in care acest sistem de incalzire in pardoseala este unicul sistem de incalzire existent. Altfel daca locuinta sau camera are nevoie de incalzire puternica ori se dimensioneaza in consecinta sistemului ori se adauga un sistem secundar.
  • Se poate utiliza perfect in case de vacanta, cabane, bai, camere de zi.
  • Sistemul se instaleaza numai dupa ce se cuantifica necesarul energetic al camerei/locuintei, daca este singurul sistem de incalzire sau nu
  • Incalzirea cu cabluri in pardoseala se poate monta sub gresie, sub orice tip de placare sau de podea. Cablurile se pot monta in adeziv flexibil, in sapa autonivelanta de aproximativ 3 cm grosime.
  • Procedura de instalare si intretinere este una relativ simpla insa trebuie facuta de personal autorizat deoarece interventia ulterioara asupra cablurilor este dificila trebuind sa spargi sapa cu implicatii majore in disconfort.

O data montate insa nu este nevoie sa se intervina asupra lor deloc, riscul de deteriorare a cablurilor practic nu exista.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri la iti recomandam sa te inregistrezigratuit la newsletterul pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.