Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

209,19 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

272,82 lei

Adauga in cos
In stoc
(0)

213,49 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
Pagina 1 din 4

Convectoare termoelectrice Online

Convectoarele termoelectrice sunt destinate utilizarii incalzirii spatiilor, in perioada rece, spatii care nu beneficiaza de o alta sursa de incalzire. Montarea se face usor si nu necesita conditii speciale sau personal specializat.

Convectoarele termoelectrice au o carcasa metalica ce are la baza ei o rezistenta electrica, iar puterea acestei rezistente poate fi de la 500 W pana la 3000 W la modelele mai noi. Principiul de functionare al acestor convectoare este unul destul de simplu. Aerul intra prin partea de jos a convectorului, se incalzeste si iese prin grila superioara. Convectia este naturala, aerul circula liber, fara ventilator.

Exista insa si un tip de convector termoelectric, prevazut cu un ventilator incorporat, acesta fiind recomandat persoanelor ce doresc incalzirea mai rapida a camerelor. Dezanvantajul acestui tip de convector este faptul ca aerul se raceste mai repede fata de cel incalzit cu un convector fara ventilator.

Modelele noi sunt prevazute cu un termostat sau ambient ce permit reglarea temperaturii, dar si un afisat digital. Montarea acestora se face fie pe perete, fie pe podea, alegerea acestui lucru ramanand la optiunea fiecarui utilizator, randamentul in ambele cazuri fiind acelasi.

Convectoarele termoelectrice nu beneficiaza de o clasificare bine definta, insa le poti clasifica dupa mai multe criterii:

  1. Dupa modul de montare: pe perete si pe pardoselea
  2. .Dupa constructie: cu ventilator si fara ventilator

Alegerea unui convector se face in functie de suprafata pe care doresti sa o incalzesti. Daca locuiesti la apartament, iar camerele au o suprafata medie, un convector cu o putere de 1500 W va fi suficient. In cazul in care camerele sunt mai spatioase, puterea maxima a convecturului electric trebuie sa fie de 3000 W.

Consumul unui convector electric se calculeaza in functie de puterea acestuia. Spre exemplu un convector de 3000 W va consuma intr-o ora 3kW, dar acest consum ar putea scadea daca convectorul este prevazut cu un termostat.

Convectoarele electrice sau termoelectrice in timpul functionarii nu se incalzesc la exterior, acest lucru fiind o siguranta ce o ofera familiei si copiilor tai.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, ne poti contact la numarul de telefon 0374 464 464 sau te poti abona la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.